Bygger dere nettverk?Forrige uke var vi på foreldremøte i Mia sin barnehage.

Det var mitt første foreldremøte som mor, for tidligere har det jo vært som ansatt og mor. Jeg må bare legge til at det er veldig deilig å ha to roller på to forskjellige steder nå. Jeg trodde ikke at det kom til å bli noen forskjell, men det er det :)

Som barnehageansatt er det alltid spennende å se hvordan andre jobber, man får nye tips til ting andre gjør og bekreftelse på ting man selv føler at man gjør bra/bedre ;)

Men målet mitt var ikke å skrive om verken foreldremøte eller å være ansatt i barnehage. Jeg skulle trekke frem noe som ble sagt på foreldremøtet til Mia, som jeg syns var veldig bra og viktig å si og noe som jeg håper at fler kan ta med seg videre.

Vi bruker stort sett fritiden vår på våre venner og barna deres eller familien vår. Det er selvfølgelig viktig, faktisk det jeg har ment at er viktigst. Men nå heller jeg litt til andre siden også.BYGG NETTVERK!! sa dama.

Hvis man klarer å treffe andre fra barnehagen på fritiden, snakk med mammaer og pappaer i porten eller på butikken, holde kontakten med barselgruppa. Osv.

For tenkt deg da hvilket nettverk du har bygd deg opp den dagen da barna er tenåringer og er spredt rundt i hele Lillestrøm. Tenk deg da hvilken unik situasjon du er i når du kjenner noen eller kjenner noen som kjenner noen. Da de andre mammaene vet at jeg er mammaen til Mia, for dem kjenner meg og kan ringe meg. Og omvendt!

Og akkurat da, når jeg tenker på min egen lille prinsesse som tenåring, kan jeg være glad for at jeg kjenner 2010-mammaene i barnehagen min, jeg kjenner 2010-mammaene på dansinga og nå skal jeg gå inn for å bli kjent med 2010-mammaene i Mia sin barnehage også.

 

Dette er selvfølgelig et tenkt senario, for alle vet jo at Mia ikke kommer til å få lov til å forlate huset når hun blir tenåring ;) Hihi.

God onsdag til dere alle, bygg nettverk!!

 

 

En ring av gull,

 

en riktig stor

 

med plass til alle hender.

 

Der ingen er størst,

 

der ingen er minst,

 

der ingen er først,

 

der ingen er sist.

 

Vi holder fast

 

så alle kjenner

 

at ringen er smidd

 

av gode venner

 

 

 

 

 

 

Én kommentar

25.09.2013 kl.16:12

Som alltid, bra skrevet og tenkt. Du er god til det. Hvor ble journalisten av ? Ha ha. Moren din.

Skriv en ny kommentar

hits