Mia på bondegård...

Som mor så prøver man jo å ikke legge dine dårlige meninger over på sine barn.

Alle som kjenner meg vet at jeg ikke er spesielt glad i dyr.

Derfor står ikke bondegårdstur øverst på lista over ting vi ønsker å gjøre i helgene. Selv om jeg virkelig skulle ønske jeg var en sånn mor, sånn som lager god niste, gjerne litt hjemmelaget kake på lur og som tar med familien på tur til bondegården. Hvis det da i tillegg regner.. Hmm.. *tar av meg hatten* for sånne mammaer.

Men...tilbake til bondegårdsturen til Mia, det er det som er så fint med barnehagen vet dere. Barnehagen ELSKER å dra på bondegården!!

Nå var jo jeg med på denne turen da, men som barnehageansatt, og DA liker jeg dyr skal dere vite. "Åååååååhhh... næmmen....næææ....åhhh... såååå fine....seeeeee...." Noen som kjenner seg igjen?

Det er et par uker siden turen, men ville bare vise frem noen bilder....

Når en liten mus skal ut å gå...ehh...jeg mener en DIGER rotte...wææææ....

Her ble jeg faktisk svak et øyeblikk, altså... Kalven hadde blitt født dagen før...

Og når ei lita snuppe stemte i med "kua mi jeg takker deg..." Så tenkte jeg at hvis jeg hadde vært mora hennes så hadde jeg nok blitt rørt til tårer der og da!

Det var nok en fin dag og en ny opplevelse for denne lille solstrålen:Som dere skjønner så er ikke dyr det største samtaleemnet hjemme hos oss, så da sender jeg takken videre til barnehagen for denne lille historien:

Idag som alltid på mandager, så sitter jeg og Mia og ser igjennom reklamen i posten. Idag satt Mia med Obs! reklamen og så sa hun "BÆÆÆÆÆ" Jeg svarer jada, der er det mye god mat. Mia fortsatte "BÆÆÆÆ, BÆÆÆ, BÆÆÆÆ" Så ser jeg opp og jammen peker hun ikke på tilbudsannonsen for Lambi dopapir ;)

Jeg ble så varm i mammahjertet mitt at jeg nesten vurderer en tur på Sørum Gård til helgen, samtidlig som jeg ber til gud om at Mia ikke blir sånn hestejente....

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits