Dagene flyr avgårde!

Denne uka har gått med til mye tenking, jobb, flytting, rydding, strikkekveld, middag med jentene, mere jobb og så klart Mia-tid <3

Det har vært full rulle fra morgen til kveld. Nesten så jeg vurderer om jeg bør stå opp tidligere for å få gjort mer!

På jobben går det kjempe bra og dagene er over på null-komma-niks! 

Ofte når jeg snakker om strikking, viser frem ting jeg har strikket eller strikker noe til noen så får jeg ofte spørsmål om jeg kan lære andre å strikke. Hver gang så sier jeg ja og så blir det aldri noe av. Så her for noen uker siden så la jeg ut på facebook siden min om det var noen som ville komme på stikkekveld hvis jeg arrangertet det. Og på tirsdag kveld så kom det 7 lærevillige damer hit.

Vi la opp masker til klut og lærte rett og vrang. Det var en veldig morsom kveld med ivrige "elever" :)

På onsdag takket jeg nei til å spise ute med jobben fordi jentemiddagen denne måneden var på samme dag. Vi pleier alltid å spise ute men denne gangen så skulle vi til Lene på middag. Men bare et par timer før så ble det strømbrudd i Rælingen så vi havnet ute allikevel, på samme sted som de fra jobben. Så etter koselig middag med jentene så tok jeg dessert med kolleger. KOSELIG!

Må bare dele en liten historie med dere! Mamma er sååå glad i å reise. Selv om hun er alene med huset og alle utgiftene så spinker og sparer hun for å få reist så mye hun kan! For litt siden var hun så glad, hun skulle bestille reise til seg selv, tanta mi og ei barndomsvenninne. Hun var SÅÅÅ glad når hun fortalte det for hun hatt trykket, lett og lest på nettet for å få så billig reise som mulig. På en siden som het "go to gate" ble turen bestilt. 

Så i dag morres så hadde hun satt seg ned med kaffen og skulle sortere billettene og oppdaget til sin store skrekk at hun hadde sovet i timen, billetten til barndomsvenninnen var bestilt i hennes gamle navn! (og ja jeg VET at det er kjøpers ansvar at navnet er rett, men jeg VET også at det er menneskelig å gjøre feil)

Hun var super stresset da jeg hentet dem for å kjøre dem til flyplassen. Jeg prøvde så godt jeg kunne å berolige henne med at det kunne jo hende de var snille og gjorde om uten å ta betalte, kanskje de måtte betale 300-400 kroner for å endre navnet på billetten til riktig navn eller om siste utvei var å kjøpe en ny billett til 970 kroner, for det var det billetten kostet da den ble kjøpt i september.

Så slapp jeg dem av på Gardermoen og en stund etter så tikket det inn en melding "Hei. Måtte kjøpe ny billett. Tur/retur Madrid 8000 kroner!" 

Hallo, 8000! for en person! Fordi en eldre dame gjorde en menneskelig feil å skrive etternavnet feil!

Jeg ble så trist og lei meg! Og enda tristere og enda mer lei meg når jeg vet at det er mer enn hun har råd til! Og at den billetten kostet det samme som hele ferien på lavbudsjett kostet de tre reiseglade damene til sammen!

Så håper jeg "go to gate" koser seg skikkelig med de pengene og at de selv er helt feilfri!

Én kommentar

monica jaucis

16.okt.2011 kl.18:53

så leit å høre om den billetten. de kunne da vært litt rause :(

Skriv en ny kommentar

hits