Da er vi på plass i det nye huset...

I går kjørte mannfolka flyttelasset og i natt hadde vi første natt i nytt hus!

Mamma og jeg passet barn, vasket og pakket ut.

Jeg er så STRÅLENDE fornøyd med resultatet av oppussinga...

Nå venter vi bare veeeeldig på rørlegger som kan koble til vannet i første etasjen. Foreløpig har vi vann i kjelleren hvor vi har do og vask.

Rommet til Mia er det første rommet som ble ferdig! Så imens Ole Jørgen hjalp Atle med flyttingen så lekte Mia og Elise på rommet. Det var så morsomt å se at de to små snuppene våre "leke" sammen. 

Jeg pakker ut og pakker ut... Rydder på plass, vasker og vasker...

Men jeg storkoser meg!

Imorgen starter ennå et nytt kapittel, jeg skal på jobb!! Det vil si, Atle skal ha de siste fem ukene med pappapermisjon. Så jeg skal være hjemme igjen etter de fem ukene og frem til August!

Ang pappapermisjon, så syns jeg det er en fantastisk ting! Og jeg ville aldri tatt ifra Atle og Mia den unike muligheten til å knytte bånd med å være hjemme sammen med dem eller å reise på ferie.

Helt personlig så syns det faktisk det er litt "slemt" når mammaene, som får så mange uker og så unik kontakt med barna, tar ifra pappaene(og barna) de ukene. Så her har jeg vært fast bestemt på at det verken skal være oppussing eller Thailandstur i pappapermisjonen, her skal pappa trille tur, gå på babysvømmingen, besøke helsestasjonen, handle, lage middag og kose seg glugg ihjel med Mia dagen lang uten innblanding fra meg.

Så nå ønsker jeg Atle lykke til som "mamma" i noen uker ;) 

 

 

Én kommentar

05.okt.2011 kl.12:53

Ha ha ha

Skriv en ny kommentar

hits