Slappe av litt...
I utgangspunktet så er jeg litt sitte-motstander! Det vil si at jeg syns det blir for passivt med babyer som sitter for mye.

Så Mia liker seg best på gulvet, hun ruller, skyver seg rundt, står i krabbestilling og fyker hit og dit. Hun peller på alt, spiser på alt og utforsker alt mulig.

Men nå som hun er overalt så hender det at jeg har behov for å plassere henne i vippestolen. Hvis jeg dusjer, må på do, skal henge opp en klesvask eller lage meg litt frokost. Hun får også sitte i vippestolen etter hun har fått melk og når hun skal roe seg med litt barnetv. Hun får også kose seg litt med smokk og bamse når hun viser tegn på at hun er sliten av aktiviteten på gulvet men ikke skal sove.

Nå syns jeg at hun er alt for stor for vippestolen, hun vrir seg og "henger" over kanten. Jeg syns ikke lenger at det er trygt å la henne sitte der alene!

Men hva er neste trinn nå? Her trenger jeg gode tips :)

Vi har IKEA spisestol og Stokke tripptrapp som vi bruker til måltidene. Så det jeg er på jakt etter er en plass å kose seg litt eller når hun slapper av med litt barnetv.

Jeg har sett litt på doomoo stolen, men har ikke anelse om hvordan den er. Og ser at den bare kan kjøpes på nett!


Forslag mottas med takk :)

Én kommentar

Synnøve

20.aug.2011 kl.22:08

Den "stolen" så jo bare glimrende ut!! Nesten så jeg kunne tenkt meg en sånn en selv.. hi hi : )

Skriv en ny kommentar

hits