Millionærer i minus...

Gevinsten fra norsk tipping blir bare en dråpe i havet akkurat nå. For idag har vi kjøpt oss hus og er akkurat nå 3millioner 750tusen kroner fattigere enn vi var da vi stod opp idag! Vi har kjøpt oss et oppussingsobjekt og skal sette ekteskapet på prøve de neste månedene.

 

Du vet den følelsen du får når du er på ferie, følelsen av at nå skal det bli godt å komme hjem? At vi har hatt det fint der vi har vært, men det skal bli godt å komme hjem?

SÅNN føler jeg det nå. Jeg har hjemlengsel, ikke hjem til huset vårt men hjem til byen min. Det lettet mange kilo fra skuldrene mine bare av tanke på at Mia skal gå på MIN skole! At vi kan dra på familietur med sykkel til Åråsen, som vi gjorde i min barndom. Vi kan trille til sentrum for å spise is på en varm sommerdag. Jeg har sommerfugler i magen og hjertet mitt banker noen ekstra slag når jeg tenker på at vi skal HJEM!





Men før vi kommer så langt så skal det pusses opp, rubbel og bit! Alle rom skal fikses!



Overlever ekteskapet dette, så overlever det ALT ;)



7 kommentarer

Wenche K Karlsen

27.jun.2011 kl.20:11

Skal dere flytte fra Flateby???

27.jun.2011 kl.20:13

Ikke vær redd Yvonne. Oppusinger og kjøpefester har alltid opprettholdt ekteskap.

Anne K.Olsen

27.jun.2011 kl.20:16

Har venta på det :o)))

Ingunn

27.jun.2011 kl.20:37

Jeg er så vanvittig glad på deres vegne! Og det du sier om å komme "hjem" forstår jeg veldig godt. Jeg har den følelsen hver gang jeg skal til legen, for hun er jo i Rælingen. Det er som om skuldrene senkes og man plutselig puster med magen! Ubeskrivelig følelse.

Jeg gleder meg sånn til dere flytter nærmere oss, og da SKAL vi komme mye på besøk! Så langt som vi bor fra hverandre nå blir det jo aldri at vi kommer oss til dere. Jeg føler at du først vant i tipping og så i Lotto - på TO dager!! haha. SÅÅÅ GLAD for dere!!!!!!!!

hege

27.jun.2011 kl.23:11

Grattis!! Ligger deres hus ute?? Men da blir jo dama til Sondre langt unna!! :( Når flytter dere?

Mamma og litt til

28.jun.2011 kl.11:55

Gratulerer med "nytt" hus! Og lykke til med oppussing, det blir morro! :D

Stine

23.jul.2011 kl.22:01

Her var det ja! Dagen etter at vi dro til Spania at dette innlegget ble postet, så det er derfor jeg ikke har sett det... Gratulerer så mye! Blir et spennende og tidkrevende prosjekt, det vet jeg litt for mye om ;)

Skriv en ny kommentar

hits