Hell i uhell...

Forrige uke så havnet onkelen min på sykehuset. Jeg vet at det er fryktelig kjedelig å ligge på sykehus, vente og vente. Ikke ledig lege, ikke ledig til undersøkelse. Vente og vente. Middagen er klokka 13 og da blir resten av dagen veldig lang!

Jeg vet også at det skal litt mer til å reise på sykehusbesøk alene enn sammen med noen, så jeg foreslo for pappa at vi kunne reise på besøk sammen. Vi tok med oss Mia og Caroline også.

Pappa kjøpte med aviser i tillegg til blomsten og tok med noen tippelapper.

Onkelen min og pappaen min er veldig glad i å tippe! Jeg har ikke tippet så mange ganger og de gangene jeg gjør det, så får jeg bare en ferdig fra butikken eller så krysser jeg bare av for de jeg håper at skal vinne ;)

De krysset av, halvgarderte og helgarderte og gud vet ikke hva. Så sier pappa at jeg må krysse av nedover for hvem jeg tror kommer til å vinne. Så jeg krysser i vei! Så sier pappa at man må tippe system, krysse av for hvor mye man vil satse og så fyller maskinen ut resten.

Jeg tenkte som så at når jeg først hadde fylt ut en lapp så måtte jeg jo levere den også.

I går kveld sjekket jeg den for gøy og jommen hadde jeg ikke vunnet. Onkelen ringte meg og jeg leste opp alle kryssene mine. Så får jeg beskjed om at jeg hadde vunnet:

Så da får vi vel si at det er aldri så gæli at det ikke er godt for noe.....2 kommentarer

oioioi, det var skikkelig hell i uhell ;)

Kunne gjerne tenkt meg å vinne så mye..hehe!

27.jun.2011 kl.20:05

Da blir det vel fast tippelag nå da? Du tipper og vi spleiser? Neida vi må jo studere litt kampene også.

Skriv en ny kommentar

hits