Nu är det dags!

Imorgen tidlig starter en ny liten epoke i livet vårt, da er det hverdag på mamma og kos hele uka på pappa&Mia! Herregud som jeg grugleder meg... Jeg har ikke jobbet fullt på over et år, jeg har ikke sovet en hel natt siden begynnelsen av desember og jeg HATER å være borte fra Mia. Men nå skal pappa styre skuta, nå skal de kose seg glugg ihjel uten mamma som "kan alt og veit alt" og så skal de lage seg egne rutiner. Vi har så godt av det alle sammen så ;)

Så er det jo fint at jobben min består i stort sett det samme som hjemmetilværelsen består i da. Sang, lek, bleieskift, mating og soving ;)

Mia syns det er stor stas å sitte i feks sofaen. Da ser hun seg om med STORE øyne og får et litt rettere syn på verden enn det hun får fra matta. Hihi. Men ikke si noe til helsesøster om at vi lar henne få sitte litt sånn da!Som dere vet så er nettene mitt største problem... Noen ganger har all flyinga om natta holdt på å gjøre meg gal! Men i natt så skjedde det noe! Mia fikk mat som vanlig i 23-tiden og sovnet med en gang, så da la jeg meg. Og kvart over fire så BRÅVÅKNET jeg og spratt opp og så tenkte jeg "NÅ ER HUN DØD!" Men hun lå og sov, akkurat sånn som jeg hadde lagt henne fem timer tidligere. *Puh* Så nå virker det i alle fall som om ting skal gå seg til litt her hos oss!

Nå skal jeg benke meg ned foran tv'n med strikketøyet mitt og håpe på en U i kampen Viking-Rosenborg. Jeg har ti rette i tipping nå og hvis den kampen blir U så får jeg elleve rette ;) Joho!

Én kommentar

Unni

26.jun.2011 kl.21:55

Lykke til i morgen og gratulerer med gevinsten!

Skriv en ny kommentar

hits