Mamma danser MammaMia...

Det er jo tid for bryllup nå om sommeren og jeg blir jo i bryllupsmodus med en gang jeg hører snakk om bryllup. Og siden vi hadde bryllupsdag tidligere denne uka så fikk jeg lyst til å se filmen fra bryllupet vårt idag.

Den sommeren Atle fridde var MammaMia den store landeplagen, både på kino og radio.

Jeg elsker filmen, jeg elsker historien, jeg elsker musikken, jeg elsker Hellas, jeg elsker sommer&sol og gresk mat.

Da dagen for utdrikningslaget mitt kom startet vi dagen med gresk salat, dro videre på spa og på dansetime for å lære en dans til mammamia sangen.

Den dansen fremførte vi i bryllupet, noe rufsete da den både ble lært og fremført fnisete på hvitvin ;)

Men jeg vil vise den frem for det. For for meg så betyr dette klippet så mye! Den betyr at jeg har de beste vennene jeg kan ha, som lagde et utrdrikningslag for meg helt etter min smak.

Mine beste venner som var med på å gjøre bryllupsdagen perfekt! (LinnR er ikke med på klippet for hun var gravid og dårlig. Stine er heller ikke på klippet, men var ivrig tilskuer.)

Takk for at dere alltid er der for meg, jenter! Jeg blir et bedre menneske av å ha dere som venninner <3

 

3 kommentarer

Mina

25.jun.2011 kl.00:48

Å hælle måne sier nå jeg, bare! Ha ha, gøy å se igjen, skikkelig feelgood-sang og dans. :o) Hvis denne plutselig dukker opp på You Tube må jeg si at jeg er glad jeg står i bakgrunnen! En utrolig morsom opplevelse, gode minner. Hvem er det forresten som er så ufin at han forlater rommet midt i danseforstillingen? Ha ha.. :o) (Tror kanskje det var onkel Afi.)

LinnM

25.jun.2011 kl.01:17

Hehehe, artig å se igjen :D Lure på om vi hadde huska dansen den dag i dag ;) Kanskje vi ska teste ut en kveld?? Klem til d søta!

Kjernefamilien :)

25.jun.2011 kl.11:02

Så fin brud du var!!! Nydelig! også så fin dans..hehe. Jeg hadde dødd hvis jeg måtte ha gjort det foran familien :)) Men dere klarte dere bra! Kan tenke meg det er gøy å se tilbake på denne store dagen deres.
Gratulerer med bryllupsdag :)

Skriv en ny kommentar

hits