Et liv for meg - er et liv med deg!

Første gangen jeg møtte Atle så spurte jeg ei venninne om hvem han var, for så å bemerke at man ikke hadde ring. Men det har han nå!

Idag har vi to-års bryllupsdag.Etter å ha kjent hverandre nesten et år, men bare vært sammen noen måneder så fant vi ut at vi like godt kunne flytte sammen. Vi brukte jo bare en av leilighetene uansett. Så en liten historie i en rekke av mange små historier som gjør at akkurat Atle er en mann for meg. Vi hadde luftet tanken om å bo sammen men ikke noe mer enn det. Så en kveld sitter vi i sofaen og han spør om jeg vil flytte inn. Det vil jeg jo selvfølgelig! Da henter han en liten pakke i jakka si. Han hadde kjøpt et dørskilt med mitt og hans navn på!Vi finner på mye morsomt sammen, vi ler masse sammen hver dag, vi elsker sport på TV begge to, vi kan ligge en hel dag på stranda med hver vår bok og allikevel være enig om at vi har hatt en fin dag sammen. Jeg har humør som svinger fra lyn og torden til solskinn på bare sekunder mens Atle er rolig og behersket i alle situasjoner.Atle er veldig omsorgsfull, han setter meg og Mia før alt annet. Jeg vet at vi får et langt og fint liv sammen. For når hverdagen står på for fullt så glemmer vi aldri humoren, klemmene og de små blikkene.

Gratulerer med å ha holdt ut med meg som kone i to år, Atle!

9 kommentarer

20.jun.2011 kl.08:34

Masse gratulasjoner med dagen begge to. Ja jeg veit at dere har det slik du fremstiller det Yvonne. Bare en ting da du flyttet til Atle. JEG MISTET LEIEINNTEKTENE FRA DEG.

Du er tilgitt.

Pappa og svigerfar.

Unni

20.jun.2011 kl.09:01

Gratulerer med dagen begge to. Det var rørende skrevet!

Antra

20.jun.2011 kl.11:04

ÅÅÅÅ så fint skrevet,fine bilder også. Gjett hva moren din gjør nå, ha ha ja riktig, giner.......

Gratulerer begge to med dagen i dag.

hege

20.jun.2011 kl.11:40

Jeg ble skikkelig rørt når jeg leste dette! Så koselig at dere er så forelsket og har det bra! Lykke til i årene som kommer:)

emkey

20.jun.2011 kl.11:51

Gratulerer so mykje med dagen =) Blei rørt av å lese solskinnshistorien ;)

Hege

20.jun.2011 kl.13:12

Gratulerer så mye med bryllupsdagen, Yvonne!

Det er veldig flott å lese om hvordan dere har det, og jeg kan ikke si annet enn at jeg har trua på forholdet deres uten å kjenne dere skikkelig en gang. Ikke en spesiell ting å sette fingeren på, men jeg følger jo med på bloggen din og får med meg hvordan dere har det. Kjenner meg veldig igjen. Det er ikke de store tingene i fest og fryd, men de små tingene som får en hverdag til å gå fra grå til lys!

Anne K.Olsen

20.jun.2011 kl.17:19

GRATULERER SÅ MYE MED BRYLLUPS DAGEN :o)))) Morsomt å lese bloggen din som vanlig .... ( ps: det med humøret kjenner jeg meg igjen på ...Yvonne :-) krepser vi.... hihi :D :D

Synnøve

20.jun.2011 kl.18:19

Gratulerer så mye begge to :-)))))))))))))))

Ina

21.jun.2011 kl.22:54

Ååhh..så utrolig flott skrevet Yvonne, ble helt rørt! Gratulerer igjen med 2-års bryllupsdag. Håper dere hadde en kjempe fin feiring i går! ;-)

Skriv en ny kommentar

hits