Gullkorn fra barnemunn....

I de første årene jeg jobbet i barnehage så hadde jeg en bok hvor jeg skreiv inn gullkorn fra barnemunn. Jeg brukte det på skriv til foreldrene, jeg la små lapper i hyllene som de kunne ta med seg hjem eller jeg leste de på grå dager. Små engler sier så utrolig mye morsomt, morsomt og rett fra levra.

Idag var jeg innom barnehagen der hvor jeg jobber. Jeg gledet meg til å vise frem Mia igjen, tar henne ut av bilstolen og løfter henne opp. Da sier ei lita jente "Yvonne! Hvorfor har babyen din SÅÅ rart hode?" Et lite sekund så tenker jeg "hmm, har babyen min rart hode?" før jeg tenker "veeel, hun som sa det er tre år da!" ;)

Barna skravler i munnen på hverandre og forteller og forteller. Så spør de om Mia. Så sier ei jente "da jeg var i magen til mammaen min så krabbet jeg!" Jeg svarte som sant var at det ikke er plass til å krabbe i magen og at man er litt for liten til å krabbe når man ikke er født enda. Så sier en annen jente "Men du! Legg babyen din på gulvet da, så hun kan krabbe" Jeg svarer at min baby er ikke stor nok til det enda. Da får jeg et strengt blikk tilbake med følgende beskjed "Det går jo ann å PRØVE DA"! Så der fikk jeg den! Og gjett hvor mange ganger denne lille treåringen har fått høre det samme. :) Hihi.

På jobben fikk jeg også vaktene mine for den første uka. Gudhjelpemeg! Nå er det bare litt over en uke til jeg skal jobbe. Tips til hvordan man skal få en pappa til å våkne av barnet om natta mottas med STOR takk :)

Må dele noen bilder med dere. Dette er fra daten med Synnøve, Leonel og Nellie i går:

2 kommentarer

Synnøve

17.jun.2011 kl.21:21

Som vi har snakket om, gjør deg helt utilgjengelig på et annet rom med ørepropper eller dra til mora di og sov. Da tenker jeg far hører mia, ihvertfall om du legger henne på samme rom :-)

18.jun.2011 kl.17:09

Vi har 2 rom ledig hos oss Yvonne. Da hører du ikke Mia og så skal jeg lage frokost til deg hveeeer morgen. Så nydelige barnebarn jeg har. (Lurer på hvem de ligner mest på)

Skriv en ny kommentar

hits