Harrytur ble hurrytur...

I går reiste Mia, mamma og jeg på tur til Svinesund. Endelig hadde vi rotet oss til å ta turen for å besøke noen som vi har lovet å besøke i gud-vet-hvor-lang-tid! Er det fler som har det sånn? "jada, det hadde vært koselig. Vi tar oss en tur!" Astrid og Helge som vi besøkte er søstra og svogeren til mamma sin samboer. Han fylte år og vi fant ut at det var smartere at vi tok oss en tur enn at mamma skulle sende gave i posten.

Mamma skulle videre på jobb så vi kunne ikke bli så lenge, men det var jo så koselig. Så tida fløy og når vi kom oss avgårde så sier mamma at vi ikke rekker noe handling. "HVA?? Til Sverige uten å handle kjøtt?" Det går ikke! Så vi dura bort på Nordby senteret og mamma og Mia ble sittende i bilen mens jeg løp igjennom matbutikken og rasket med meg noen pakker med kjøtt. Hihi. Det skulle dere sett ;)

Jeg klemte gassen i bånn og mamma kom bare fem minutter for sent på jobb. Så tok vi turen til Strømmen storsenter for å møte tante Caroline. Forresten så pleier jeg å si til Mia "skal vi dra på Strømmen storsenter?" Og da fniser hun ;) Vi fikk byttet minnebrikke til det nye kamera og Caroline fikk kjøpt seg sko.

På kvelden skulle tante Caroline passe på Mia for vi skulle ut å spise. Ingunn og Ole Jørgen hadde bryllupsdag da vi var i Spania, jeg sendte melding og spurte når de ville at jeg skulle komme og passe jentene så de kunne gå ut og spise. Men da fikk jeg til svar at de heller ville at vi skulle være med ut. Kjempe koselig! Vi dro på Chi og da kan dere jo gjette hva jeg spiste ;) Hihi.

Det er vel lov med dessert når man feirer dobbelt 2-års bryllupsdag?
Fantastiske mennesker som jeg er utrolig glad for å ha i livet mitt <3

Gutta skravlet om sitt og vi jentene skravlet i munnen på hverandre som vanlig. Så alt for lenge siden sist! Og tida gikk så alt for fort. Vi må ikke vente et år til vi gjør dette igjen.

I går åpnet byfesten i Lillestrøm. Herlige byfest! Det er noe magisk over det. Når gatene stenges, salgsbodene fylles, scenene rigges, glassene fylles, restaurantene er fulle, butikkene kjører på med tilbud og hele byen fylles med tusenvis av glade mennesker. Jeg er så STOLT av byen min! Mitt elskede hjemsted! Byen i mitt hjerte gjøres stas på en gang i året med en heidundranes byfest.

Vi tok bare en titterunde i går, så blir det sikkert litt shopping på meg og Mia imorgen. På lørdag skal jeg og Atle ut på Boney M og Loveshack. Så får vi se....

Nå skal jeg lage ferdig takkekortene og gjøre Mia klar til besøk på helsestasjonen. Tida flyr og vi skal på 6mnd kontroll.


Mia ønsker dere en fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits