Å gi ros koster så lite...

Dagens ros går til Stine som har bloggen http://stineshjem.blogspot.com

Hun tar så fantastisk fine bilder! Ingunn hadde vært hos henne og tatt bilder av Stine og Elise og var veldig fornøyd med resultatet. Derfor tok jeg kontakt med henne da Mia var nyfødt. De første bildene tok vi hos henne da Mia var 6 uker og de neste rett før navnefesten da Mia var ca 3,5 mnd. Tida flyr og jeg ser på bildene at lillejenta mi har blitt så stor. Vi har planer om å ta nye bilder igjen i august når Mia er ca 8 måneder og så 1-års bilder.

Tilbake til søte foto-Stine. Vi får komme hjem til henne i huset på landet og blir fotografert der. Hun er så rolig og flink og kommer med flotte ideer. Hun har så god tid, så ikke noe stress å komme dit med en sulten, grinete eller trøtt baby. Da venter hun bare litt også prøver vi igjen. Kan aldri tenke meg at man får samme service på feks Fame. Og det har jeg heller ingen planer om å finne ut ;) Vi er jo strålende fornøyd med "vår" fotograf.

Vil dere ha like fine bilder som det vi har, så ta kontakt med Stine da vel :)

Idag kom en konvolutt i posten som jeg har gledet meg til å få. Minnepinnen med bilder av Mia som ble tatt i forbindelse med navnefesten hennes i Mars. Så på ettermiddagen idag har jeg puslet med takkekortene.

Siden takkekortene ikke er sendt ut enda så kan jeg ikke vise så mange bilder, da blir det jo ikke noe spennende for de som venter på de i posten.

Men her er noen at hjerteskatten min:

Så et lite nyfødt mimrebilde:2 kommentarer

Miriam&Mariell

14.jun.2011 kl.23:02

gaad, så skjønn beibi!

Stine

16.jun.2011 kl.20:40

Hei!! Så koselig da, du er vel søt :)

Veldig fint at du er fornøyd!

Klem fra Stine

Skriv en ny kommentar

hits