Søndag på en mandag...

Trøtt, trøttere, trøttest er sånn jeg føler meg idag! Jeg blir snart gal av søvnmangel... De to første nettene med Mia på eget rom gikk greit. Den tredje natta var tilbake i gamle tralter og jeg var inne 2-3 ganger i timen hele natta for å putte i smokken. Så kom kvelden i går, fra jeg la henne 18:30 til hun skulle ha mat kl 22 så var jeg oppe hos henne med smokken 16 ganger! Det lovet jo ikke akkurat godt for natta. Da klokka var 06 og jeg hadde løpt som en strikkball mellom min og hennes seng hele natta, så fant jeg ut at vi like så godt kunne stå opp. Tjohei. Søvn er oppskrytt...

Vi spiste frokost og bakte cupcakes og lot bursdagspappaen få sove lenge. Så vekket vi han med bursdagssang og cupcakes til frokost. Gave fikk han ikke for vi har jo kjøpt seng til hverandre.
Mia hadde blå kjole idag og mamma blå tunika.

Utpå dagen satt vi oss i bilen for å reise på visning på en hytte på Mylla. Atle har siklet på hytte der så lenge vi har vært sammen og nå satt jeg tommelen i været for at han skulle se på ei hytte.

Det var nok en grunn til at hytta på et så populært sted lå ute til bare 1,5 million. For der var det egentlig bare å tenne på og bygge nytt. Hvis det hadde tatt fyr når man tente på da, så mye fukt og råte som det var der ;) Så da får vi drømme videre om hytte ved vannet.

I kveld var det fotballkamp, hjemmelaget pizza og litt jobbing på mamma. Mens pappa har fått trimmet bena sine med å løpe opp og ned trappa for å putte i smokken. (hihi. fordelen med å jobbe...) Jeg savner huset vårt i Kjellergata der alt var på ett plan!!

Nå venter ny uke med massevis av planer! HERLIG!

 

Én kommentar

Tante Caroline

14.jun.2011 kl.07:42

Miaaaa'n miiin !!! Du er så fiiin :D tante gleder seg til i morgen.

Og gratulerer til Atle med bursdagen på etterskudd.

Beklager at jeg ikke sendte melding :(

Skriv en ny kommentar

hits