Nå er jeg stolt av meg selv!

Jeg har ENDELIG flyttet Mia i egen seng på eget rom, og dere mener sikkert at det var på tide. Nå har hun for første gang sovet to netter alene på rommet sitt. Store jenta mi! Her i huset så har det vært jeg som har vært "problemet", ikke Mia. Hun har grått etter smokken 15-20 ganger hver eneste natt og da er det så lettvindt for en trøtt mamma å ha henne i senga si ;) Men etter seks måneder med en baby på armen så tror jeg at jeg har knuter og betennelser i håndledd, skuldre og nakke og bestemte meg for at da får jeg heller trimme litt om nettene i stede. Altså, trim i form av løpe inn og ut av rommet hennes for å putte inn smokken!

Nå har hun begynt å ligg på siden om natta, så hvis vi dytter kosekluten under smokken så slipper vi unna med en del turer i løpet av natta! Hurra! I natt la jeg meg kl 01 og stod opp 08:30 og jeg tror jeg bare ble vekt 8 ganger :) Det må da være ny rekord....

Dagen idag startet vi med tur til Living for å se på seng. Mia fikk lov å komme til farmor og farfar mens vi kjøpte oss en finfin Svane seng. Får den om 2-3 uker. JIPPI! Vi var også innom oldemor en tur, men fikk bare vært der i noen minutter fordi Mia var så trøtt. Men oldemor ble sjarmert med noen store smil.Så fartet vi videre til bursdagsfeiringen til tante Caroline. Taco-party hos bestefar og bestemor. Der var også Synnøve, Raymond, Leonel og Nellie. Masse skravling og moro.


Så liten og deilig!Leonel syns det er alt for kjedelig med tanter som vil kose....Men Mia elsker tante-kos....Kan noen redde meg fra alle disse tantene og småjentene?

Jeg er så heldig som har så nært og godt forhold til familien min. Jeg er så heldig som har en storebror og en svigerinne som er like mye gode venner som de er familie. Jeg er heldig som har så nydelige tantebarn. Jeg er heldig som har så snille svigerforeldre. Jeg er så heldig som har Atle'n min og Mia'n min. Ja, i grunnen så er jeg generelt ganske heldig <3 GOD LØRDAG <3

2 kommentarer

Anne K.Olsen

11.jun.2011 kl.22:53

Snille svigeforeldre hadde jeg også .. det betydde mye for meg :o) Savner dem sååå veldig mye .. de ble borte litt for tidlig ;( de ble familien for meg :D sånn er livet ! Og mamma Ruth ble ikke så veldig gammel heller )) Trist den dagen (nesten ) alle i generasjon over er borte ;( bare 1- 2 er det vel igjen nå ! Men koser meg med barnbarna da ;D Victoria 13 år i dag 11. juni ;)))))))

Synnøve

12.jun.2011 kl.21:31

Takk for fine ord <3

Skriv en ny kommentar

hits