Tilbake til hverdagen...

Idag var det tilbake til hverdagen, en trøtt mamma og en trøtt Mia startet dagen med å kjøre en trøtt pappa til Lillestrøm. Han skulle på jobb igjen idag. Så dro vi på Obs og kjøpte litt god mat og dro til mormor for litt kos. Føles så lenge siden vi har sett alle sammen. Det er rart det der når man er borte!

Dagens store høydepunkt ble uansett å få hilse på familiens nyeste prinsesse, lille Nellie <3 Hun var så fin og liten. Herregud, så små de nyfødte er. Jeg klarer ikke husket at Mia var sååå liten. *sukk* Synnøve spurte meg om jeg ikke syns det var trist å tenke på at jeg ikke skulle få oppleve det igjen. Og innerst inne i hjertet så er det litt trist, men det tror jeg at de som har født ti barn tenker også! Jeg er evig takknemlig for den ene jeg har og det er mer verdt enn alt annet for meg.

Men tilbake til det koselig besøket hos min storebror med familie. Jeg fikk treffe den lille, høre om fødselen, sladre litt, fortelle om ferien vår og bare nyte samvære med den lille familien. Det var også EKSTRA godt med litt Leonel-kos idag!


En stolt tante


Lille-Mia ble plutselig veldig stor!


Utrolig hvor stor forskjell nesten to uker borte fra hverandre kan gjøre. Her var det to som hadde savnet hverandre og som viste STOR gjensynsglede...


Leonel er VELDIG opptatt av at Mia til enhvertid har smokken sin! Hihi. Tante sin hjerteknuser!

Så plutselig så heiv vi oss rundt, pakket unger ut i bilene og tok en spontantur til IKEA. Idag har det jo vært perfekt IKEA-vær. Vi fikk spist, skravlet enda mer og tømt kontoen for litt penger ;)

Alt i alt en super torsdag!

 

2 kommentarer

Anna

09.jun.2011 kl.23:29

Höres ut som en veldig koselig dag!

Anne K.Olsen

11.jun.2011 kl.18:04

Så stor baby ??? Nellie er ....

Skriv en ny kommentar

hits