Gracias, el abuelo y la abuela!

I følge google oversetter så skal det altså bety "takk bestefar og bestemor". Vi takker for lånet av hytta i Spania, for imorgen vender vi nesene hjem igjen. Idag har mamma og pappa fått en liten time hver ved bassenget. Ellers har vi handlet litt smågaver og lekt masse med Mia. Hun har lært seg noen søte pipe-hyl med pipestemme og da spør jeg, hvem slekter denne jenta på? Haha.

En liten oppgradering har også blitt gjort:Nå kjenner jeg at det skal bli godt å komme hjem til rutinene våre igjen. Og jeg kan skrive under på at det er mye lettere å være sliten hjemme enn å være sliten borte. Så gleder vi oss til å hilse på lille Nellie på torsdag! Og ikke minst så skal det bli veldig godt i tantehjerte å se igjen Leonel'en min <3


Mia har også tatt seg bryet med å sende avgårde en stor bunke med postkort ;)

5 kommentarer

Anne K.Olsen

07.jun.2011 kl.19:19

Se der ja ... Bent ;o) kan du se at det trengtes noe nytt :D Ganske slitne de gamle , nesten så man datt igjennom hehe :) Kjempeflotte Yvonne kan det der du , fin pynt oxo !!

Silje

07.jun.2011 kl.19:24

Nå gleder Elvira seg masse til Mia kommer hjem. Også lurer hun på om hun har sendt kort til henne :)

Unni

07.jun.2011 kl.20:40

Koselig pynting! Venter spent på kort fra Mia.

Ha en god tur hjem i morgen.

Helene

07.jun.2011 kl.20:47

Nellie er et super søtt navn! det sto på lista vår også, men vi endte på Henny!! Tenk Mia kommer til å se stor ut ved siden av mini kusina si da.. Da ser man plutselig hvor fort tiden har gått!!

Synnøve

07.jun.2011 kl.21:42

Leonel har savnet dere masse, så han gleder seg veldig til torsdag! Nellie er kjempe spent på å møte dere, spesiellt Mia. De skal nok bli et fint radarpar etterhvert, hi hi :-)

Skriv en ny kommentar

hits