Var det noen som sa trøtt?Med en liten snuppeline som tenkte at mamma kunne starte dagen kl 03:45 idag(i natt) så måtte jeg finne på noe i søvne mens hun lå på gulvet og lekte. Så da opprettet jeg en mammaogmia side på facebook. Så nå er det bare å finne oss der! Hensikten er at da kan de som liker å følge bloggen vår "like" oss der. Så slipper alle mine tidligere kolleger, klassevenner og random bekjente å bli "plaget" av mine blogginnlegg. Så får vi se om det fungerer som jeg har tenkt.

Det har blitt mye innetid og grubling i ferien og jeg tror jeg har en liten kremmer i magen! Nei, jeg er overhode ikke gravid, jeg bare pønsker ut en måte å kunne tjene noen kroner på si. Jeg vil jo få med meg så mye som mulig av Mia sin barndom. Og hvis jeg klarer å finne på noe som gjør at jeg kan jobbe litt redusert så kommer jeg til å satse 110%! Da  går jeg "all in"!

I første omgang er min mammapermisjon utvidet med 6 mnd permisjon uten lønn. Så jeg har jo god tid til å komme igang med noe :) Og siden jeg vet at flere av mine kolleger leser bloggen min, slapp av, jeg kommer tilbake til dere ;) Jeg har INGEN planer om å slutte i min fantastiske jobb!

Og når vi snakker om jobb, nå er det 3 uker til Atle skal ha sine fem første pappapermisjonsuker. Det vil si at på denne tiden om tre uker så har jeg hatt min første arbeidsdag på gud-veit-hvor-lenge! Fem uker kommer til å gå kjempe fort. Jeg tenker på det med skrekkblandet fryd. Jeg gleder meg utrolig masse til å være sammen med kolleger og nydelige småbarn, men gruer meg vanvittig til å være borte fra Mia.

Men aller først noen dager til i feriemodus. Og etter å ha ligget en uke i sydenseng så fant vi ut at på fredag så skal vi ut å kjøpe ny seng i bursdagsgave til hverandre! Så hvis noen har en god seng å anbefale så takker og bukker vi :) Har i utgangspunktet tenkt en Svane rammemadrass!

Hasta-la-vista! Nå kaller yatzyen!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits