Jag har blivit lurad...

Idag våknet vi til masse skyer, så vi bestemte oss for å dra på fredagsmarked inne i Torrevieja. Vi trasket avgårde, sola tittet frem innimellom og vi var ved godt mot. Inne i byen tittet vi litt på et lite marked på strandpromenaden og syns det hele var litt oppskrytt. 15-20 boder med ting og tang var jo ikke mye å annonsere for.

Langs stranda var det også flere stasjoner med trimapparater og de var flittig i bruk av den eldre garde. Var det noen som sa ute gym? :)Vi satt oss ned for en matbit og ble faktisk så kalde at Atle betalte og reiste seg for å gå før jeg hadde spist opp! Brrrr. Men vi ruslet videre og videre langs stranda. Til slutt så vi skilt til det shoppingsenteret vi var på forrige dagen og tenkte at det var jo PERFEKT at man kunne gå dit. Så vi gikk og vi gikk og vi gikk....

Plutselig var vi midt i gate opp og gate ned med boder. hundrevis av boder!! Men dessverre var klokka 14 og alle pakket ned! Så nå vet vi hvor vi kan gå neste fredag. Det var DETTE som var markedet!!
Videre fulgte vi skiltet mot shoppingsenteret. Snakk om lureri! Det var så langt å gå at når vi endelig kom frem så var shoppinglysten borte! Dårlig gjort å friste med skilter til ting som er sååå langt unna!

Så vi handlet mat og to stoler og tok en taxi hjem igjen! Da hadde vi trasket i nesten åtte timer!

Nå har vi vært inne hos Mia gråtesen seks ganger siden vi la henne klokka syv, så nå gleder jeg meg egentlig til vi kommer hjem og skal starte avvending med smokken. Stakkars lille jenta mi som blir så lei seg når smokken er borte! Vi har prøvd å ha flere smokker liggende i senga også, hun får den inn men skjønner ikke at hun skal slippe så hun røsker den ut igjen! Og da blir det enda mer hyl og skrik! *sukk*

Én kommentar

Bent Fagerli

03.jun.2011 kl.23:21

Ja dere er utrolig flinke til å utforske byen. Skilt og info er det jo mulig å finne ut av, men på sparket er jo også litt gøy. Hva med et jkart over byen i veska. Ligger i hytta.

Be Mia slippe smokken da.

Skriv en ny kommentar

hits