Sola skinner og jeg er så glad....

Idag fant Mia ut at dagen kunne starte halv seks. Mamma og pappa var STERKT uenig!! Så vi sov videre til halv ni ;) Kjenner at vi burde begynne å forberede oss på den dagen da denne taktikken ikke funker lenger. Men den tid - den sorg!

Idag har det vært solskinn så vi skulle prøve oss forsiktig ved bassenget. Det blir jo ikke så mye når vi flyr opp og ned med mating av Mia, måltider til oss, soving og lek. Men litt soling har det jo blitt! Det er litt av en omveltning for oss som pleier å bo i sola og ofte ligge rett ut i 6-7 timer med hver vår bok ;)


Denne senga var virkelig et kupp! Den veier ingenting, tar nesten ikke noe plass og brukes til lek både inne i leiligheten, på terrassen og ved bassenget ;)

Ellers så våget vi oss ut i bassenget laangt utpå dagen når sola hadde varmet vannet i noen timer! Mia syns det bare var deilig... This is luksuslife ;)Mamma leser bloggen til Anna og Ida. Ida jobbet jeg med før og Anna er jenta hennes som er ca tre mnd eldre enn Mia. Det er så kjekt å følge noen som ligger litt før oss i løypa, og som jeg i tillegg vet at er fine og flinke foreldre. Da kan vi følge litt med på hva vi har i vente rett rundt hjørnet med lillemora vår. For en liten stund siden så leste jeg at Ida ga Anna flaska med vann og at hun drakk alene. I det siste så har Mia begynt å holde sammen med oss når vi gir henne melk, og idag så kom jeg på det jeg hadde lest på siden til Ida&Anna. Så jeg satt Mia i vippestolen og begynte å gi henne melk, når hun tok tak i flaska så slapp jeg og jommen satt hun ikke der og styra for seg selv. Opp og ned, opp og ned med flaska. Jeg gikk til bassenget for å hente Atle for å vise han og når vi kom opp så var 200 ml drukket opp. Hjelpes, snuppa begynner å bli så stoooor <3Nå er Mia lagt, oppvasken unnagjort, Atle spiller og jeg skal hekle. DEILIGE ferie <3

8 kommentarer

Bent Fagerli

02.jun.2011 kl.21:28

Ja du Yvonne er noe lik din far. FORKANTMENNESKE. Snapper opp hva andre gjør og har det klart når tiden til å praktisere det selv. Koselig å høre at dere har det fint på hytta vår. Nå er den snar booket inn helt. KUn 1.-23. juli som er ledig. REKLAME? Ja. Billig,billig. Kos dere.

lisjehjertet

02.jun.2011 kl.21:48

Det va koselig å lese, Yvonne;)

Og Mia e superflink!;)

Klem til dåkke, nyt sola!

Helene

02.jun.2011 kl.22:56

Siden hun er så flink så ville jeg prøvd å legge noen smokker i sengen hennes, kanskje hun finner en i søvne selv etterhvert og slipper å vekke dere. Dette funket supert med Olivia ved ca 7 mnd:) Hvis hun ikke allerede er sendt på avvenning da;) Blir smågal av smokkestyret til Henny selv..

Fortsatt god ferie!!

Caroline

02.jun.2011 kl.23:49

Hællemåne så flink hu er altså!!! Godt å høre at dere koser dere :) Gleder meg masse til dere kommer hjem igjen <3

Synnøve

03.jun.2011 kl.16:42

Flinke Mia!

Gleder meg til å se henne igjen ;-)

Tantekos <3

Katharina

03.jun.2011 kl.22:41

Hei! Hvor har du kjøpt den uv-sengen?

mammaogmia

03.jun.2011 kl.23:38

UV-senga er kjøpt på lekebutikken(brio?) i Lillestrøm

hege

04.jun.2011 kl.00:29

Høres ut som dere koser dere! Jeg leser og følger med slik at jeg kanskje får tips til vi reiser:) TAKK! Tenkte droppe UV bag, og at han bare kan ligge på et teppe... Men ser jo at det kanskje kan være lurt?! Så flink Mia er og holder flaska:) Sondre klarer å putte smukken i munn noen ganger men drar den også ut! Men han er ikke så glad i den da, selv om han i det siste har begynt å like den:) Men jeg har tenkt på hva dere har sagt og prøver å ikke gjøre så han blir avhengig g gråter når den er ute:) Håper dere får bedre vær snart!

Sondre er 5 mnd nå:) Klem fra oss!

Skriv en ny kommentar

hits