Slekt skal følge slekters gang...

Idag våknet vi til melding om at storebror Raymond og Synnøve hadde reist til Ahus og skulle føde! Mia skulle få ei lita kusine. Og noen timer senere så tikket meldingen inn om at de hadde fått ei nydelig jente. Vi ønsker velkommen til verden og gleder oss til å hilse på når vi kommer hjem fra Spania :) (dette ble en forkortet hilsen, jeg hadde egentlig laget en lang og fin hilsen med bilder. Men de nybakte foreldrene ville sikkert dele bildet av den nyfødte selv først. Så da fortet jeg meg å slette hele innlegget) Noe annet vi våknet til var regn, regn og atter regn. Mørke skyer så langt øyet kunne se :( Så da var det ikke noe annet å gjøre enn å bestille en taxi og reise ut på shopping! Men det vi ikke visst var at det ikke var noe vanlig shoppingsenter slik vi er vant til. Det var shoppingsenter uten tak, så vi ble våte og fine ;) Men shopping hjelper mot det også! Det ble masse ting og tang til Mia.(og mine kofferter som veide for mye FRA Gardermoen....) Jaja.... Imorgen er det helgardering på værmeldingen, så vi får leve i håpet og titte ut når vi våkner!

Det er store og flotte supermarked her, med enormt utvalg i mat, drikke og alt mulig annet! Men dette er vel litt drøyt. Hehe.Pappa drikker brus med sukker mens mamma derimot holder seg så unna sukker så godt hun bare kan! Jeg klarer meg HELT fint selv om Atle spiser både sjokoladekjeks og dessert foran nesa på meg. Det eneste jeg unner meg med god samvittghet er litt saltstenger. Hittil har jeg tre fine kryss, hvordan går det med dere Ingunn og Caroline?

4 kommentarer

Unni

01.jun.2011 kl.22:09

Fint at alt bra med tanteungen - gratulerer!

Så synd dere har dårlig vær! På TV sto det sol og 22 grader hos dere i morgen (torsdag).

Kos dere fortsatt!

Unni

01.jun.2011 kl.22:12

Ifølge min spanske ordbok, så betyr molde at brødet er stekt i bakeform. Unnskyld Molde!

Caroline

01.jun.2011 kl.22:42

Jeg er på 9 dager :) Leser du ikek blåggen min ællerrr? :P hiihi <3

Bent Fagerli

03.jun.2011 kl.15:25

Synd med været. Et eller annet skjer der nede for mai var den kaldeste på mange år, til tross for over 25. På Flaetby har vi idag 26 og vindstille. Til og med oppe i rikmannsåsen hvor dere bor.

Gi Mia en kos.

Bestefar.

Skriv en ny kommentar

hits