Hola amigos!

Idag har vi bare shoppa og sløva! Det var noen småting vi trengte og så tenkte vi at de vinterbleke kroppene våre kunne få en rolig start på ferien. Vi fikk kjøpt parasoll og vippestol til Mia.

I går dura vi inn på butikken og rasket med oss Nestlé ferdigblandet morsmelkserstattning 3+, det er sikkert fra 3 mnd sa jeg til Atle. Så kom vi til kassa og han som jobbet der forklarte på Spansk og tegnespråk at det var fra 3+ år, så Atle dura bort til hylla og byttet til 1+. Da vi kom tilbake til leiligheten så tenkte jeg at det var noe som ikke stemte så jeg brukte google oversetter og fant ut at det var fra 1 år. Jaja, godt vi hadde noen NAN i kofferten da! Vi var i flere butikker idag og endte opp med en som i følge google oversetter var fra 6 mnd, hva mindre babyer får veit jeg ikke. Ikke lett når alt står på spansk. Godt det bare er en drøy uke til hun er 6 mnd da, så gjør det ikke noe at vi jukser litt!

Ellers har vi bare kosa oss hele dagen! Kanskje det blir soling og bading på oss imorgen... Været er i alle fall finfint!

7 kommentarer

Hege

31.mai.2011 kl.21:39

Gærne Bent? Er det noe internt? Synes nemlig det så ut som SvampeBob Firkantbukser :)

mammaogmia

31.mai.2011 kl.21:59

Hege: Foreløpig så er det fantorangen og hello kitty vi har lært oss av navn på figurer.

Pappa heter Bent og denne figuren satt i sofaen i leiligheten hans da vi kom ned hit, så da døpte vi han gærne Bent ;)

Etter to dager i butikker så skjønte vi jo at dette var en populær figur for han er på capser, bamser, håndklær, baderinger osv ;) Hihi.

hege

31.mai.2011 kl.22:39

Koser dere skjønner jeg:) Vi har tenkt å ta med vippestolen ned vi, han er glad i den Sondre gutten:) Tar med mat hjemmefra vi tenker jeg, så slipper vi vond mage, he, he!

Bent Fagerli

31.mai.2011 kl.22:43

Så koselig og høre fra dere og ting er på stell. Fint at Mia har prøvd det spanske vannet. Håper det blir mye plasking på dere alle. Hyttetur i Spania er jo bare helt topp. Gi Gullet en kos fra oss.

"Bestemor" og bestefar.

Silje

31.mai.2011 kl.23:07

Ser ut til at dere koser dere masse. Hils familien

Antra

01.jun.2011 kl.14:00

Fint at naboen låner bort trådløskode, så kan vi følge med litt, hva dere bedriver tiden med.. ha ha. Fine bilder av Mia. Kos dere videre...

Unni

01.jun.2011 kl.16:20

Godt dere har Google til hjelp - ellers så har jeg gått på spanskkurs!

Hvordan synes Mia det er i varmen?

Kos dere videre.

Skriv en ny kommentar

hits