The Johnsens på tur....

Du må ha GOD tid på Gardermoen sier alle, GOOOOOD TIIIIIID! Og jeg som hater god tid! (eller hva, Raymond?)

Vi kom til Gardermoen, lesset ut av bilen, leverte bilen, sjekket inn, hjalp noen gamlinger med å sjekke inn, droppet bagasjen, kom oss igjennom sikkerhetskontrollen, handlet tax-fritt og kjøpte oss mat på en cafe. Da vi satt stumpen nedpå med hvert vårt matbrett hadde det gått 1 time og 5 minutter siden vi kjørte inn på flyplassområdet. Ikke veit jeg hvordan folk orker å være på Gardermoen i timesvis ;) Sånn her er det HVER gang vi reiser!

Jeg hadde nøye planlagt både spisingen og sovingen til Mia for at reisen skulle gå så greit som mulig. Vi fulgte planen min og turen gikk helt strålende. Eneste var litt sutring når jeg prøvde å utsette lunsjen hennes en liten halvtime! Kom ikke her og tro at hun ikke følger med på klokka :P

Så skrur vi tiden tilbake litt til lørdag ettermiddag. Jeg får en telefon fra leiebilselskapet om at betalingen for leiebilen ikke hadde gått igjennom. Jeg leser all info fra kortet opp for han og så er betalingen i boks. Så sier jeg "vi har skrevet at vi trenger bekreftelse på at vi får med spedbarnssete til bilen" Svaret jeg får er at de ikke har lov til å skrive bekreftelse på det. Da spør jeg om jeg bør ta med bilstolen hennes hjemmefra. Da svarer mannen i andre enden "det blir jo veldig dyrt for deg hvis du skal sende det ekstra da!" Jeg svarer "vi er nødt til å ha spedbarnssete til Mia så da er det kanskje lurest at jeg tar det med fra Norge, syns du ikke?" Da får jeg til svar "Jeg har aldri hørt om noen som ikke har fått sete, så jeg syns ikke du skal styre noe med å ta med det!"

Veeeeeel... nå har du hørt om noen som ikke har fått sete!!

Vi kom til skranken til bilutleie firmaet og leverer alt de trenger, så sier Atle "ja, også skulle vi ha med spebarnssete" Da svarer mannen "Beklager, men vi har ingen igjen!!!"

Så da stod vi der da! Ingen andre hadde ledige biler i det hele tatt!

Det ble taxi på oss og Mia sovnet søtt i dette flotte MaxiCosi setet. *skrekk og gru* Hele veien til leiligheten så tenkte jeg at vi var sikkert dårligere sikret enn dette, men vi lever jo fortsatt!Ellers er det ei jente som har vært blid som ei sol idag! Og som ikke skulle sove noe mer etter taxituren. Vi trillet og spiste og handlet mens Mia viftet med bare tær i trilla si.

Nå driver Atle å legger en overtrøtt Mia mens jeg surfer og spiser moreller på terrassen <3 (snille naboen her nede låner bort koden til det trådløse nettet sitt!)

4 kommentarer

Ingunn

30.mai.2011 kl.20:49

Hei!

Jeg måtte le av det bildet assa. Det ser ut som hun sitter i vippestol, og hun ser meget skeptisk ut! Men godt at turen gikk så bra (bortsett fra bilsetet). Nå får dere kose dere, så gleder jeg meg til å lese og se bilder fra dagene deres. Hils Mia fra "tante" og si takk for meldingen. Det var veldig koselig :) Stor klem!!!

Bent Fagerli

30.mai.2011 kl.21:20

Så leit at det ble kluss med bilen.

Jeg har fått tips nå at det firma har mange klager.

Kunne like godt brukt vår faste taxisjåfør.

Han skaffer det sete som er riktig.

Fint at Kennet har gitt deg koden allerede.

Dere får bare reklamere for "hytta" vår Yvonne.

PARADISET som Ivar FAR Fredriksen sier.

Kooooooos dere.

Hilsen "bestemor" og bestefar.

Caroline

30.mai.2011 kl.22:19

Savner dere allerede :( Er skikkelig misunnelig på dere altså. Her sitter jeg i kalde, forbaskede Norge med eksamen opp i halsen... Så jeg får kose meg med at dere har det bra der nede :*

Hils Mia'n min fra tante <3

monica jaucis

31.mai.2011 kl.11:34

godt å lese at dere til tross for kluss med sete hadde grei tur med mia på hennes første flytur :) kose dere og nyt sol og varme....her har det plaskregnet idag.....men sola og varmen kommer visstnok på lørdag.........påstår dem !! klem fra tante monica :)

Skriv en ny kommentar

hits