MammaOgMia tipser: Bestemor og bestefars historie

Da vi var midt i planleggingen av bryllup for to år siden så hadde jeg stor glede av denne boka. Her er det masse plass til å planlegge og fylle ut:


Det er fortsatt veldig koselig å titte i denne nå i ettertid!


Etter ultralyden hvor vi fikk beskjed om at "Her er det ingenting som tyder på at dette kan være en gutt" Så gikk jeg ut å kjøpte denne babyboka til lillejenta vår:


Jeg fyller ut så godt jeg kan, men man glemmer så fort!

For en stund siden så fant jeg en bok til i den serien på Metro senteret, hvor man kunne fylle ut besteforeldrenes historie. Jeg tittet på den og tenkte at jeg burde kjøpe den og gikk! Da jeg kom hjem så angret jeg men neste gang jeg var der så var den borte. Jeg har lett og lett etter den, søkt og søkt men søkt på feil tittel!! (TYPISK) Men i går så lå den der, i hylla foran meg på bokhandleren på City! Og jeg ble SÅÅÅ glad!!

Denne boka skal jeg sende med mamma og så pappa hjem for utfylling. For man har vel lov til å tvinge foreldrene sine til sånne ting?

Den er veldig oversiktlig og fin! Den blir fylt ut av mine foreldre og de skal skrive om seg, sitt liv og sine foreldre. Jeg gleder meg SÅNN til å lese. Og til å gi den videre til MIa. Og jeg håper Mia kommer til å få samme kjærlighet overfor familien sin som det jeg har. Men det er jo mye opp til oss, og jeg skal gjøre alt for at Mia skal føle at familien er det viktigste man har i livet :)

Fra baksiden på boka:

"Med denne boka kan du bringe din egen og familiens historie videre til kommende generasjoner, samtidig som du kan skrive ned dine håp og drømmer for fremtiden. Når boka er ferdig utfylt, vil den ha blitt en nær og personlig minnebok av stor verdi . både for deg selv og dine barnebarn."

Jeg har også tenkt å spørre om Mia sin farmor og farfar er interessert i å fylle ut en sånn bok om sin familie. Men det er ganske mye jobb, så jeg kan jo ikke kreve det av dem på lik linje som jeg kan kreve det av mine foreldre ;)

3 kommentarer

Antra

29.mai.2011 kl.13:07

Så koselig, så en lignende bok for mage år siden og tenkte på det samme, men her ble det bare med tanken... Viktig å ha for ettertiden. Mye jeg enda skulle spurt mine foreldre om , men nå er de borte og svarene får jeg ikke...Så gjør det mens det enda er tid... Gleder meg. Enig med deg, godt med familie....

Unni

29.mai.2011 kl.20:09

Klart du kan kreve det av oss også! Vi fyller gjerne ut. Bare kom med boka!

Bent Fagerli

29.mai.2011 kl.21:05

Du er så flink til å finne ting og få samlet slekt og minner Yvonne. Fikk boka av deg idag og imorgen skal jeg sette igang med mimring før alzheimer`n sletter alt.

Ikke noe tvang. Dette blir med glede og hjerte for lillegullet vårt.

Skriv en ny kommentar

hits