Nok en dag på farten....

Dagen idag startet med shopping! Mia trenger klær i ny størrelse og i litt tynnere stoffer. Tante Synnøve har lenge vært litt oppgitt på mor i huset her som syns at siklesmekkene ser klumpete ut og ødelegger antrekket. Mia'n min mister jo halsen sin stakkars.. Hihi. Så kom jeg plutselig på en Molo-smekke som jeg hadde liggende på vent i boksen med 68 klær! Og den var jo super fin! Så da måtte vi også kjøpe oss noen flere Molo-smekker.Så ble det lunsj med Linn og Linn og babykino. Tanta Caroline var også med på babykino og det er veldig koselig for oss. Idag var det "pirates of the caribbean 4" Og den var kjempe bra!

Litt mer shopping fikk vi også tid til. Så tok mormor med seg Mia hjem til oss, tante Caroline ble kjørt hjem og jeg møtte Atle i Lillestrøm for en liten date.

Date for oss er pizza på peppes og fotballkamp ;) Og guuuuuud for en sørgelig kamp! Dagens høydepunkt må ha vært da kanarifansen sang "streiken er over...åååå...streiken er over...." Heldigvis så kostet billetten bare 100 kroner idag, og for den hundringsen så fikk vi 120 minutter med tragisk kjedelig fotball. Hvis man i det hele tatt kan kalle det de gjorde ute på banen for fotball da! *sukk*

Skal ikke klage mer, jeg lurer bare på en ting! Når man tjener feks 1 million i året på å sparke en ball, er det da for mye forlangt å forvente at de skjønner at det 1. er en lagidrett? og 2. de gule er på lag?

Seier ble det i alle fall, på straffer! Og godt var det :)Vi fortsetter nedtellingen til vi reiser. Mia har teste UV-senga og er klar ;)

Én kommentar

Synnøve

26.mai.2011 kl.11:05

Mia er jo bare så søt med smekke da!! Hi hi : )

Heldiggriser som skal til Spania. Vi driver og lurer litt på september...

Sol & varme må man ha!! :-)

Skriv en ny kommentar

hits