Helsesøster og ny telefon

Idag har Mia vært hos slemmedama(også kalt helsesøster) Slemmedama var veldig slem og stakk lillegullet i lårene sine. *HYL* så slem!

Ellers har vi ei matglad jente som virkelig hadde tatt et jafs på vektkurven! Og veide idag fem kilo mer enn hun gjorde den dagen hun ble født. Men så lenge hun er blid, fornøyd og aktiv så er det vel ingen grunn til bekymring vil jeg tro? (kjenner bare at jeg blir LITT stressa av det)

Nå sover hun søtt i vogna si og da må mor benytte seg av litt alenetid med pc og pepsi max. Husarbeid, hva er det? ;)

Ellers fikk vi råd av helsesøster om å slutte å gi henne smokken på natta. Jeg fikk til og med en aldri så liten oppskrift på hvordan vi skulle gå frem. Kanskje det blir litt mer søvn på mor også da? Det hadde jo ikke gjort noe. Ganske kjedelig å tenke på at "luksusen" med at hun ikke har spist på natta siden hun var to måneder blir overskygget av at jeg blir vekt ca to ganger i timen hele natta igjennom *sukk* Vi får se om vi kanskje gjennomfører det når vi er på ferie! Da er vi to!

For ferien vår nærmer seg med stormskritt! Til mandag reiser vi til sooooool og varme. Torrevieja here we come!!

Som jeg fortalte i går så la jeg ut min Nokia N8 for salg på finn.no og jommen skal jeg si dere at det var en populær annonse! Jeg la den ut til en litt lavere pris enn de andre som lå ute og plutselig hadde jeg fått ca 40 mailer fra interesserte. Jeg gjorde det enkelt og rettferdig og solgte den til den første som meldte seg interessert! Så da er jeg kvitt den og ny telefon er bestilt. Ny telefon med vanlige taster som jeg kan taste meldinger med en hånd på ;)

Valget falt på denne pga 5 megapixel kamera. Ikke like fantastisk som det jeg hadde men da får jeg bli flinkere til å ha speilrefleksen fremme.

 

 

Én kommentar

Silje

24.mai.2011 kl.21:35

Gratulerer med salg av telefon, og ny telefon :)

Skriv en ny kommentar

hits