Playdate og touchtelefon...

Idag var det tid for playdate med barselgruppa! Det er visst ikke bare mitt barn som vokser for hver dag som går, for alle de søte små hadde blitt så store siden sist. De rullet, skrålte og plukket på hverandre. Herlig å se at de begynner å glede seg litt over hverandre!

Barna byttet på å sove, spise, bråke, leke og rulle. Mens mammaene spiste deilig salat og skravlet i vei! Timene fløy avgårde!

Se for en fin gjeng:Mia fant seg en fin sak å spise på, tror vi må skaffe oss en sånn for den var veldig fin å holde i!

Nå har jeg lagt ut min finfine touchtelefon for salg på finn.no! Jeg skulle VIRKELIG ønske at noen fortalte meg på forhånd at det er heeeelt håpløst med touch! Det er mange som ikke har fått svar på meldinger de siste månedene for å si det sånn. For gud bedre hvor tungvindt det er! Man må jo sitte stille og ha to ledige hender for å få svart! Og når sitter en småbarnsmor stille og har begge hendene ledig? ;)

Så nå skal jeg skaffe meg en god gammeldags telefon med vanlige taster! En man kan ringe og melde meg, ikke dille og dalle!

Men jeg kommer til å savne kamera, det var jo pga kamera at jeg brukte over firetusen på en telefon i utgangspunktet. Det er rett og slett knallbra! Og tar super fine og skarpe bilder.

Jaja, jeg kommer nok over dette også ;)2 kommentarer

Frank O.

24.mai.2011 kl.00:00

Du vet at du kan få sånn oppsett som man har på "vanlige" telefoner når man skriver meldinger? Altså med ordbok og sånn hvor man trykker tre ganger på 3-tasten for å få bokstaven F for eksempel.

hege

26.mai.2011 kl.09:22

He, he! Ja det er en fin gjeng nå, blir spennende å se hva det blir av disse fire små:) Bra bilde, det må jeg få, kan du sende det på mail? TAKK!

Skriv en ny kommentar

hits