Vennskap varmer mer enn sola!

De fleste har mange typer venner, det har jeg også. Venner jeg bare går på fotballkamp med, venner jeg bare drar på fest med, shoppingvenninner, skravlevenninner osv. som man møter innimellom.

Så har man de vennene som betyr mer for deg enn det de noen gang kan forestille seg! De du alltid har med i hjertet ditt. De du plutselig kan sitte og tenke på. Jeg har noen få sånne venner, som det kan gå uker mellom hver gang du ser men som allikevel hadde vært der på flekken om du hadde trengt dem.

En av mine hjertevenner er Ina og hun har vi besøkt idag! Ikke bare har hun vært en av mine beste venninner i over tjue år men hun er også en omsorgsfull og engasjert tante for Mia'n min.

Vi ble venninner da jeg flyttet til Lillestrøm da jeg var 8 år. Hun var den første av klassevennene mine som inviterte meg med hjem og siden så hang vi sammen i tykt og tynt. Både på hverdager, i helger og i ferier. Hver eneste dag fra 2. klasse på barneskolen til 2. året på videregående. Da skiltes våre veier fordi vi begynte på hver vår linje på hver vår skole. Så ble det kjærester, skole og ekstrajobber og vi traff hverandre ikke hver dag lenger!

Men jeg syns vi har vært flinke til å ta vare på vennskapet. Til tross for forskjellige bosteder, livssituasjoner og arbeidstider så har vi møttes ca 1 gang i uka eller hver 14. dag i flere år nå.

Det rare er at hver gang jeg treffer Ina så føles det som om det var i går kveld vi så hverandre sist!

Jeg syns det er godt å tenke på at til tross for at vennene dine vet alt om deg så velger de å være dine venner. De har valget å forlate deg når som helst men allikevel så velger de å bli <3 Jeg føler meg veldig priviligert som har et trygt og godt nettverk med hjertevenner!

Se så fine leker Mia fikk av Ina idag! Søte Tonje var også der :)

<3 Mitt tastatur skriver fra mitt hjerte <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits