Treningsglede!

I mine dager som ung og singel så trente jeg mye spinning, først på SATS, så Family og så SATS igjen. Jeg syns det er en morsom form for trening og i tillegg så ELSKER jeg trening til høy musikk. Og for en stokk og stiv "Ola Nordmann" så krever det ingen koordinasjon! Jeg har ofte savnet timene med instruktøren Monika på Family, fordi jeg likte henne godt som person, som motivator og ikke minst så spilte hun "min" musikk i timene sine. Idag føler jeg at jeg har funnet min nye Monika!

Xycling med Camilla på Elixia idag var akkurat slik jeg husket timene med Monika! Masse energi, perfekt musikk og en instruktør som oser motivasjon. TAKK! Du har fått en ny fan! :)

Nå skal mor bli sprek!

Kommer jeg meg tilbake til den formen jeg var i for nøyaktig to år siden og klarer å holde den så skal jeg være fornøyd! Sånn, da har jeg satt meg et mål som sikkert tar et år! Haha. Eller to....

Jeg må bare gå litt minre på cafe og litt mer på trilletur, i tillegg til treningen som jeg har kommet i gang med! Kiloene har kommet snikende på og jeg har gått opp fem kilo siden vi kom hjem fra sykehuset. Sånn går det når man tror det er lørdag hele uka ;)

Men nå er det på tide å innse at selv om vi nyter permisjonstiden hjemme så er det fortsatt bare en lørdag i uka!

Da gjenstår det bare å få hjernen i drift igjen ;)

GOD LØRDAG!

2 kommentarer

foralldel

21.mai.2011 kl.23:22

åh :( jeg vil og, kan ikke røre på meg nesten, dum benhinnebetennelse! =(

Karina

22.mai.2011 kl.10:49

Kjempe fin blogg du har! Vil gjerne linke til bloggen min. Ønsker du å linke tilbake? :)

Skriv en ny kommentar

hits