MammaOgMia tipser: Cool twister

Inne på sidene til lilleprinsen.no er cool twister under kategorien "kjekt å ha" men både Linn og Silje overbeviste meg om at for en nybakt mamma så hører den til under kategorien "MÅ HA!"

Først en liten beskrivelse fra lilleprinsen sin side(litt redigert av meg):

Et genialt produkt for de som gir morsmelkerstatning eller grøt.

CoolTwister® sparer deg for nerver og tid; du kan forberede mat til barnet på minutter uten å ha ferdig kokt vann tilgjengelig.

Slik fungerer det:
Første gang du bruker Cool Twister koker du opp vann og avkjøler det, før du heller det i beholderen og setter den i kjøleskapet.
Så, når du skal ha avkjølt vann:
1. Kok opp vann i en vannkoker og hell dette over i den medfølgende beholderen (210 ml)
2. Ta ut CoolTwister® fra kjøleskapet (vannet er da kaldt på innsiden)
3. Skru CoolTwister® fast på beholderen
4. Sett tåteflasken på toppen og snu 180 grader
5. Det kokte vannet vil nå passere gjennom et spiralsystem som kjøler ned vannet ved hjelp av det kalde vannet på innsiden
6. I løpet av 80 sekunder har det kokte vannet blitt 40°C. Vannet er da klart for å blandes med grøtpulver eller morsmelkerstatning.
7. Sett så CoolTwister® tilbake i kjøleskapet og den er klar for bruk igjen om ca 3 timer.

Det er viktig at CoolTwister® oppbevares i kjøleskapet mellom bruk. Men i hastetilfeller, kan man helle kaldt vann direkte i den.

Så til MIN konklusjon:

Mia har jo kun fått flaske og jeg har hatt kokt, avkjølt vann i kjøleskapet stort sett hele tiden som jeg bare har varmet i mikroen og blandet nanpulveret med. Men til de gangene jeg har glemt å ha vann klart så har cool twisteren vært gull verdt! For de som ikke har mikro, feks besteforeldre, så er den i alle fall HELT gull! Jeg har brukt den litt innimellom hele tiden men ble ikke helt frelst.

Nå derimot så er jeg AVHENGIG!!! Den er bare HELT genial. Mia spiser grøt til frokost og kvelds. Da koker jeg vann, lar det renne igjennom cool twisteren, blander vannet med grøtpulveret og VIPS så er den serveringsklar!

Den er verdt hver eneste av de tohundreognittini kronene den koster ;)

Løp og kjøp på www.lilleprinsen.no

bildet er lånt fra lilleprinsen.no
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits