Jeg er litt rar! Rettelse; Jeg er VELDIG rar!

Nå var det reklame for OBS på TV og jeg kjente at jeg rødmet av skam! Jeg må bare fortelle dere.....

Idag fartet jeg og Mia til mamma for å spise lunsj. Skravlet og koste oss helt til hun skulle på jobb. Så dro vi til OBS for å gjøre helgehandelen.

Mia satt i stolen på handlevognen mens jeg svinset mellom hyllene og plukket varer. Plutselig kommer det en skikkelig gulp! Mest på klærne men også litt på handlevognstolen! Jeg hadde selvfølgelig gått fra alt annet enn Mia og lommeboka i bilen, så noe å tørke med hadde vi ikke! Så jeg gikk resten av turen i butikken og sa inni meg "husk å tørke av stolen, husk å tørke av stolen, husk å tørke av stolen"

Da vi kom til barnematen som var siste stopp før kassa så begynner først et eldre ektepar og så en dame å snakke med oss. (jeg lurer fortsatt på hvorfor alle mennesker snakker med folk med baby.hehe) Og da koblet hjenen min vekk tankene om å huske å tørke av stolen.

Rett ved kassa så kommer jeg på det igjen og snakker ikke med kassadama en gang for å ikke glemme det! Jeg som ALLTID snakker med kassadama! Men så kommer en mor fra barnehagen bak meg og hun måtte jeg selvsagt snakke med. VIPS, så var tankene om å tørke av stolen bortevekk for godt!

Jeg pakker varene og Mia inn i bilen og kjører 20 minutter hjem, begynner å pakke ut varene og så kommer tanken på handlevognstolen snikende, JEG TØRKET IKKE AV HANDLEVOGNSTOLEN ETTER MEG!!!!!

Stakkars den stressa husmora som kommer med babyen sin og skal handle helgehandelen på OBS. Hun må sette den lille, rene babyen sin i en stol med en gulpeflekk fra oss på!

JEG DØR AV SKAM!!! Og vet at jeg hadde tenkt stygge tanker om hun før meg hvis jeg hadde kommet til en handlevognstol med flekker! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits