Mat, mat, mat over hele linja...

Man kan ikke nekte for at man snakker mye om mat som nybakt mamma. Spiser hun for mye? Spiser hun for lite? Spiser jeg for mye? Spiser jeg for lite?

Jeg skal være den første til å innrømme at etter Mia kom så har jeg satt meg selv HELT til side. Et glass pepsi max mettet lenge i begynnelsen. Etterhvert så var man mett en stund etter de to sjokoladebitene man rakk å dytte i seg mens mikroen varmet melka også. Og selv om ting går litt mer på skinner nå så har jeg ikke kommet meg inn i noen mat-rutine enda og det går i alt for mye hurtigløsninger! Jeg prøvde meg jo på 50 dager uten mye som bare er tull å spise, men røyk på en kakebit på dag 36. Nå skal jeg prøve igjen! Klarer jeg 50 dager denne gangen? Hovedgrunnen også denne gangen er rett og slett at jeg har LYST til å klare det!

Jeg tror like så godt at jeg starter imorgen!
Så over til Mia. Hun sleit så fælt med magen sin stakkars og jeg har holdt litt tilbake på å prøve ut grøt osv. Nå har vi kommet inn i en fin frokostrutine med først maisgrøt og så flaske. Men på kvelden har jeg bare gitt henne smaksprøver på risgrøt. Vi har ikke merket noen ting på magen hennes så i går klinte jeg til og ga henne en hel porsjon risgrøt, og jommen sov hun ikke fra kl 20 i går kveld og til 09 i dag tidlig! DET er jenta si det ;)

En annen grunn til at jeg ikke har stresset så mye er at selv om hun ikke har sovet hele sin natt, så har hun sovet hele min natt fra hun var 2 mnd. Da kan man vel ikke klage?

Nå øver vi bare iherdig på at hun skal putte inn smokken selv, for det er en DEL piping etter den i løpet av natta *sukk* Men noe skal det vel være? Man skal jo kjenne på kroppen at man er mor og for mye søvn hadde vært luksus!

Nå skal vi på lunsj til den rugende tante Synnøve som har termin IMORGEN! Wii, snart blir jeg tante igjen! Vi gleder oss til den lille jenta kommer. Plutselig er MIa storejenta :)

Så skal tante Caroline passe på Mia så jeg får trent! Ære, være la familia! Jeg lurer på hvordan jeg skulle ha klart meg om jeg var alene i verden ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits