Ja, vi elsker dette landet...

Du våkner til lyden av musikk!

Du ser ut og det vaier norske flagg så langt øyet kan se!

Du kommer deg ut og ser festkledde og glade mennesker over alt!

Du tar stolt på deg 17.mai sløyfa di og bæret flagget ditt med stolthet!

Du VET at du bor i verdens beste land!

GRATULERER MED DAGEN, kjære landsmenn!

Idag skulle vi feire Mia sin første 17.mai. Jeg som er så glad i familie ville ikke risikere at ikke alle fikk sett alle. Derfor inviterte jeg oss selv, Leonel, Raymond og Synnøve, mine svigerforeldre og Raymond sine svigerforeldre hjem til mamma. Hvis ikke det var smart så veit ikke jeg ;) Vi hadde en veldig koselig formiddag med deilig spekemat og kaker. Siden jeg ikke har noe bildebevis så må jeg nevne at Egil hadde bakt en veldig god nøttekake!

Etter maten tok vi turen til sentrum for å møte gode venner! Det var masse glade mennesker ute, akkurat som det skal være på 17.mai. Og på min første 17.mai med barnevogn så må jeg bemerke at folk er ikke akkurat har hyggelig kommentarer til barnevogntrillere. Jeg trillet i storgata etter russetoget og klokka var rundt 14, ikke akkurat noen utid å være ute med barn på 17.mai! Men i manges øyne så var det tydeligvis galskap!

Dagens kommentar med stygt blikk rettet mot vogna vår: "azza...lizzom..hva er det folk tenker med a? Ta med barn ut på 17.mai! Stakkars unger!!"

Vi møtte Linn og LP med barna og Silje, Magne og Elvira til koselig lunsj/middag på Chi. Vi spiste selvfølgelig crispy duck og det smakte nydelig som alltid! En av de tingene jeg liker best med 17.mai er at alle serveringsstedene er fulle av familier som er ute og koser seg! Det var en liten 1,5 åring som ikke syns det var stas å sitte stille så alt for lenge, så vi tuslet videre etter maten. Utenfor Martins stoppet vi ved gjerde for å snakke med kjentfolk, klok av skade så ble jeg stående på utsiden med Mia mens Atle pratet med Patrick. Og de av dere som kjenner Atle og Patrick så vet dere at samtalen ikke er over på to minutter ;)

Og for de av dere som husker innlegget om at vi ble kastet ut før LSK-Haugesund, vi fikk komme inn idag! Heter det komme inn når man sitter på uteserveringen? Og vi fikk til og med påspandert en runde med drikke(ikke Mia da, til dere som vurderete å ringe barnevernet nå). Takk, Kenneth!(du leser vel vår fantastiske blogg, gjør du ikke?)Våre barns generasjon er den generasjonen som ikke får alt de peker på! OG grunnen til det er at de slipper å peke, de får det før de har lært seg å peke! Som feks det å kjøpe heliumsballong til ei på 5 måneder! ;)O-store lykke! Mia har fått seg ei ny venninne. LP mente at Atle kom til å hamstre sånne ballonger etter at Mia lå helt stille i vogna si under hele middagen og bare tittet på den.

Etter en HELT FANTASTISK dag i min elskede hjemby møtte vi på onkel Afi og Jooles på vei til bilen. Så dette får bli dagens siste skrytebilde!

Håper dere alle har hatt en fin dag <37 kommentarer

Jooles Forbes

18.mai.2011 kl.01:30

Så flink Yvonne. Elsket måten du presenterer og skriver i denne blogg.Mia er så pen og så lykkelig liten jente. Så fornøyd, jeg endelig møtt og hatt sjansen til å holde henne. Takk og God blogging

18.mai.2011 kl.17:13

Kjempefin blogg Yvonne :o) må innom å se hva du skriver .. på den måten "ser " jeg jo grandtante barna som forandrer seg nesten for hver gang jeg ser bilder :D koselig !!!! Ps: Verdens beste land å bo i jaaa .. minn pappan din på det innimellom også .. han er nok ikke klar over det kanskje ?? hihi :o)))))))

Anne K.Olsen

18.mai.2011 kl.17:16

Upss glemte navnet ... fra tante Anne

Anne K.Olsen

18.mai.2011 kl.21:18

Oj .. kjente nesten ikke Raymond igjen jeg .. blitt så slank a gitt :o)

mammaogmia

19.mai.2011 kl.09:59

Jooles Forbes: Takk for det! Var koselig å se dere. Klem

mammaogmia

19.mai.2011 kl.10:00

Anne K.Olsen: Koselig at du følger med på oss. Kanskje vi sees snart også? Hørte at du møtte på Mia og Caroline på senteret i går. Klem

Antra

21.mai.2011 kl.10:07

Ha ha .nå fant jeg det gitt. Bra skrevet som alltid, ble helt rørt av det du skrev på begynnelsen om 17 mai.... uhu du kjenner oss. ha ha. Fine bilder også, må få noen av de.

Skriv en ny kommentar

hits