Nå har jeg blitt sinnablogger...

Dagen min startet med trening mens Mia kosa seg med mormoren sin. Videre gikk ferden til Egon for lunsj med Stinus, Molde-Linn og Molde-Randi, men dem hadde det veldig travelt med å komme seg på Martins så det ble bare et kort møte. Jeg og trøtte-Mia fikk være med og titte på den nye leiligheten til Stine og Magnus. Og Mia var nok litt misunnelig, for hvis man titter ut fra verandaen så kan man se til byen den ene veien og Åråsen den andre veien ;)

Så svingte jeg hjem med Mia som fikk besøk av farmoren og farfaren sin. Jeg dro på "date" med Atle. Først pizza på peppes og så kamp på Åråsen. Og her kommer "sinnabloggeren" inn i bilde! Jeg skal ikke utdype kampen noe særlig, ballen er rund og Molde vant 3-0. Og selv om jeg ikke syns det var helt fortjent så er poeng poeng!

Kanskje jeg har hatt for mange år i min ungdom som stående supporter at jeg rett og slett er allergisk mot sittesupportere? Noe galt er det i alle fall! Med dem eller meg?

Idag hadde jeg klart å kjøpe billetter på samme felt hvor jeg for to år siden ringte inn klage på sesongkortplassene mine. Gudbedre! Tror du ikke de samme klagefantene satt der fortsatt du da? Jeg tror at jeg igjen havnet midt i klubben for Romerikes største sytepaver! Tilslutt dulter Atle meg i låret og sier "nå går vi" og jeg svarte "det var bra vi gikk nå hvis ikke så er jeg redd for at jeg hadde klappet til hun ved siden av meg!"

Jeg turte ikke havne i trøbbel idag, for jeg og Atle var jo i utgangspunktet på kamp for å kose oss og han blir så flau når jeg skal "si ifra" ;)

Hva får en person til å kjøpe et sesongkort til 3000 kroner eller noe sånn for å sitte sånn her i 2 x 45 min. "UUUUUFFFFFF" "Faaaaaen daaaa" "ÆRRRE MULIG!" "Nåååååå da" "herreguuuuuuud da Lillestrøm" "Kom igjeeeeeeeeen!" "NEEEEEEEEI" "Faen da knutson" "Faen da søgård" "faen da nosa" Faen faen dobbelt-faen, ser du tegninga?

Jeg blir i alle fall svett i øra av sånne folk! Så en liten reminder til meg selv, ikke kjøp billetter på Felt O, Rad 9, plass 48 og 49 igjen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits