Lørdag på farten...

Idag startet dagen med Mia-kos mens far i huset fikk sove litt lengre enn vanlig. Så skulle mor på trening mens Mia tok seg en ny lur med pappa. Jeg og Silje troppet opp på treningssenteret kl ni for litt jogging igjen. Jeg syns vi imponerer :)

Så dro jeg hjem og hentet Mia, Atle og Leonel. Vi skulle nemlig få være med på jobben til mamma for bading. Er vi ikke heldig? De som jobber på Libos har muligheten til å leie bassenget når det ikke er i bruk. Silje og Elvira var også med. Barna fikk plasket og kosa seg i vannet. Vi dukket dem under med stor entusiasme og de hostet og harket og gispet etter vann. ikke bare-bare altså. Hihi. Små søtinger! Deilig for store og deilig for små!

Etter badingen tok vi turen til Lillestrøm City, der skulle onkel Arfinn være for å signere den nye LSK-boka som han har skrevet. Og jeg var så heldig at han hadde et signert eksemplar til meg. For meg som er litt mer enn gjennomsnittlig interessert i LSK så syns jeg at det er kjempe morsomt med en onkel som kan og veit mer om klubben enn de fleste.Og selvfølgelig blir jeg stolt av å ha en onkel som skriver bøker om klubben i mitt hjerte og som i tillegg snaker om fotball på NRK-sporten flere ganger i uka. Det er jo ikke det at jeg ikke er stolt av andre i slekta. Men man kan vel kanskje si at "like barn leker best" og fotball har vært min største interesse hele livet!Forfatter onkel Arnfinn med boka.Gullgutten til tante og onkel har fått seg ballong.

Vi møtte kusine Mina og Magnus også. Noe som var veldig koselig. Vi spiste lunsj i sola på Klimt. Leonel og Mia sov mens Magnus skravlet i vei. Han er i en morsom alder nå og hadde mye på hjertet!Magnus koser seg med litt brus i sola.Mia sjekker ut den nye boka.

"Man skal tidlig krøkes den som god supporter skal bli!"

Nok en deilig dag i det som for meg er verdens beste by!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits