Er det MIN dag imorgen?

Jeg tittet rundt på finn.no som jeg alltid gjør og så på boliger. Det er vår hobby, liksom! Så fant jeg ett hus og sier til Atle "dette er det fineste huset jeg har sett. Hadde jeg hatt åtte millioner så hadde jeg kjøpt det usett!" Så piper mobilen min inn en melding og der står der "Husk å spille V75 før lørdag kl 15.00! Bla bla bla. Hilsen Norsk Rikstoto.

Så da er spørsmålet, tar jeg sjansen på å la være?

For mange år siden så fylte jeg og pappa ut en hel lottokupong hvor vi krysset annenhvert kryss. Jeg leverer den for fem uker innimellom. Kanskje 4-5 ganger i året eller noe. Men nå skal dere høre noe teit, for uansett om jeg har levert den eller ikke så sjekker jeg den hver eneste uke! Tenk om jeg hadde vunnet hvis jeg hadde levert den ;)

Nok om spill, jeg blir sikkrert fortere "rik" om jeg putter alle pengene jeg har planer om å spille for på en sparebøsse :P

Hmm.. nå blir dette veldig rotete for jeg fikk plutselig mye på hjertet! Er jeg den eneste som ikke kan lukeparkere? Jeg har lukeparkert en gang og da hadde jeg mobilen liggende på setet ved siden av meg med pappa høyttaler. Så i går når vi skulle besøke mamma på systua så var det selvsagt bare en og en luke ledig, så jeg parkerte i bakgården der man må ha parkeringsbevis for å parkere. Så kommer en mann bort til meg og sier "jeg er ganske sikker på at du får bot hvis du står der!" Da svarer jeg "Det gjør ikke noe. Den boten blir uansett billigere enn reparasjonene på to biler hvis jeg skal prøve å lukeparkere!" Huff, noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne unnskylde meg med at jeg var blond!

Idag har har jeg og Mia kosa oss med Leonel og Synnøve i sola på terrassen hos pappa og Mette. Pappa og Mette er i Spania da, så vi låner bare solplassen dems. Raymond var også der men han var for opptatt med å jobbe i hagen! Hele familien min er opptatt av hagestell mens jeg lurer på hvor dyrt det er å legge heller på hele tomta!

Vel hjemme igjen så måtte Mia teste ut den nye "stor jente stolen". Jeg syns at newborn setet til tripp-trappen begynner å bli litt trangt og Mia syns det er kjedelig å sitte der. Så da tenkte vi at vi kunne begynne å prøvesitte bitte-bitte-litt i stolen med bøyle. Så strålende fornøyd!Det HELT store om dagen er rulling og tær! Og idag var det ikke lett å sove for lille Mia'n vår, for hvordan i alle dager kan man holde fast i tærne samtidig som man sover?

Hun glippet med øynene, slapp taket i tærne og bråvåknet. Gang på gang! ;)

Én kommentar

mammaoglitttil

13.mai.2011 kl.21:50

Det er så farlig å sjekke lottokupong som man ikke har levert inn... :/ Jeg tør rett og slett ikke gjøre det, aldri. Men, er jo enig med deg om det å heller putte penger i sparebøssa (eller overføre til sparekontoen) enn å spille lotto. Men, det er jo FRISTENDE å spille lotto...what if... ;D

Skriv en ny kommentar

hits