Sett deg ned, hold deg fast! Mor har jogga....

Nå er jeg SÅ stolt av meg selv! Jeg har blitt inspirtert av min kjære bror som har blitt treningsnarkoman! Raymond sier at det er deilig å jogge og Atler sier at det er bra for forbrenninga å jogge. Så da fant jeg ut at da er det bare å finne joggeformen. Jeg googlet meg inn og fant en KK-artikkel om hvordan man skulle jogge seg i form. Så idag dro jeg med meg Silje til Elixia og jogga! AMEN!

Ellers så har vi lekt med tante Caroline idag, besøkt Atle på jobb, fikset pass til Mia og spist lunsj med mamma. Så mye moro man får tid til når man er hjemme hele dagen på skattebetalernes regning ;) Caroline var så snill at hun passet på Mia'n min mens jeg var på trening, så slapp jeg å ha henne med på barnepassen.

Som jeg har fortalt tidligere så kommer Atle hjem med mye rart fra jobben. Idag hadde han med LSK-ballong, vi måtte jo sjekke om Mia syns det var morsomt så vi blåste den opp. Og ballong var STOR stas.Idag kommer mammaogmia med en quiz til dere:

I går etter babykinoen tok vi turen til storhandel på Obs og vi hadde med oss en haug med tomflasker. Etter pantingen så ser jeg at Caroline står og ler og sier "er det muuuulig!!" Vi fikk oss en god latter begge to! Her er skiltet som ga oss gledenFinner du en feil?

3 kommentarer

Bent Fagerli

12.mai.2011 kl.20:29

Omtrent som Cheeseburger med ost?

Silje

12.mai.2011 kl.20:36

Haha...Så bra!

Maria

13.mai.2011 kl.00:29

chips - pomfri = the same ;)

Skriv en ny kommentar

hits