Separasjonsangst, sa du?

Jeg gruer meg til ALT jeg må gjøre uten Mia. Selv om jeg skal ting som jeg har kjempe lyst til, så gruer jeg meg! Jeg har virkelig blitt helt tussete og er overhode ikke sånn jeg trodde jeg kom til å bli.

Jeg har sett frem til utdrikningslaget i går med skrekkblandet fryd. Gledet meg til å være sammen med jentene, til spa og til å sove en hel natt for første gang siden desember!

Jeg har gruet meg til å være borte fra Mia, for det er ikke noe jeg gjør med glede! Jeg som får separasjonsangst av å dra fra Mia for å trene. Hihi. Atle skulle på fisketur med Dag og Mia skulle få sove hos mormor(mamma) Det hjalp selvfølgelig masse for meg å tenke at hun var hos mamma. Hun hadde oppført seg så bra. Spist, sovet og lekt. Trillet tur og kosa med mormor, bestefar Egil og Peik(hunden).

Jeg syns at det var kjempe rart å være borte fra jenta mi, men samtidig så var det godt å bare være meg litt. Vi har nok godt av det begge to selv om det helt sikkert blir leeeeeenge til neste gang!

Takk til mamma og Egil for at dere ville ha Mia hos dere denne gangen :)

Etter å ha fått Hanne, Lene og Kathrine trygt hjem dro jeg til mamma for å plukke opp mamma og Mia. Så reiste vi i bursdag til Regin og Leah. Regin ble 27 år i går og Leah ble 1 år i påsken.

Vi koste oss på terrassen i det deilige været. Koselig å se igjen slekta! Jeg setter så utrolig stor pris på hvordan vi har det i slekta vår. Vi samles til nesten alle bursdager og det blir jo en del av de i løpet av et år. Og det er alltid like hyggelig :)Godgutten til tante er jommen meg en gentleman, eller hva?Lille snuppa, er hun ikke nydelig? :)

Ingen bilder av Mia fra helgen... vi kommer sterkere tilbake imorgen!

Én kommentar

Synnøve

09.mai.2011 kl.00:44

Dere hadde nok godt av det begge to, men det er jammen ikke bare bare..

Ganske fælt de første gangene. Kommer heller aldri til å glemme 5 september, selv om det var litt annerledes. Heeeeelt forferdelig, anbefales ikke!!! He he : )

Skriv en ny kommentar

hits