Frittgående høns....

frustrerte fruer....

husmødre på vift....

eller rett og slett utdrikningslag med gode venninner....

Linn er neste man ut til å bli fru og da må man selvsagt samle sammen hennes gode venner og drikke henne ut på en eller annen måte. Forlover-Linn hadde ingen ønsker om å drite ut brude-Linn, så da ble det heller en veldig koselig dag! Vi hentet Linn hjemme hos henne og dro til hennes foreldre for å spise champagne-frokost. Etter frokosten gikk ferden videre til Drøbak og båten over til Oscarsborg festning. Der sjekket vi inn på rommene, spiste lunsj, skiftet til badetøy og gjorde oss klare for SPA!!! Det ble vin og sprudlevann, MYE latter, soling, timer i utendørs boblebad og massasje på alle!

Gaveutdeling på rommet og videre til en nyyydelig tre-retters middag....

Etter middag ble vi sittende i baren med gode drinker og perfekt musikk for oss. Gjestene i bryllupet som ble holdt på samme sted var innom oss både før og etter de tok turene til baren og kunne fastslå at vår "fest" var morsommere enn bryllupsfesten. Sorry brudepar ;)

Og som ei jente fra bryllupsfesten sa, "det er mye morsommere her hos dere som er single!" Godt å høre at en gjeng med slitne "husmødre" kan se litt single ut etter at vi har vasket ut glup fra håret, skiftet til klær uten snørr og grøtrester og kledd oss i klær som egner seg bedre på dansegulvet enn på krabbematta :) Takk for deeeet!

(jeg drister meg til å legge ut noen fine bilder fra i går og håper jeg ikke blir hengt) Takk for en koselig dag, jenter!

3 kommentarer

Lene

08.mai.2011 kl.21:38

Så koselige bilder :) Gleder meg til å få se de andre etterhvert :)

08.mai.2011 kl.22:07

så koselig å gjøre det sånn =) håper jeg også får et sånt he he

Synnøve

09.mai.2011 kl.00:40

Det så skikkelig herlig ut. Et utdrikkningslag helt etter min smak. Mye mer hyggelig enn å stå full på Lillestrøm torg og selge egg osv.. :-)

Skriv en ny kommentar

hits