Hurra-meg-rundt....

Hjelp! Jeg henger ikke med! Tida flyr fra meg! Jeg klarer ikke forstå meg på folk som syns det er kjedelig å være hjemme i permisjon, jeg NYYYYTER hvert eneste minutt. Vi koser oss glugg ihjel. Jeg vet at Mia utvikler seg hver eneste dag og jeg vet at jeg aldri får noen av disse epokene med Mia tilbake. Derfor er det bare å nyte nyte nyte.

Den lille jenta mi er så flink! Hun ruller og ruller. Og ligger på magen og er sint fordi hun ikke får tak i ting som ligger foran seg. SØTA! Jeg føler at det å være hjemme hele dagen med meg er kjedelig for tiden. Så jeg tror jeg er nødt til å arrangere noen playdates fremover :)

 

Idag satt livet på lande en stopper for babysvømminga. Jeg orket rett og slett ikke, vi bruker jo mer tid på å komme oss til og fra enn på selve svømmingen. *dårlig mor* Godt Mia ikke vet hva planene våre egentlig er og heller ikke har evnen til å bli skuffa ;)

Jeg føler at jeg er storforbruker av tepper! Jeg har tepper over alt! Og slenger dem ut der jeg er så Mia har noe å ligge på. Jeg har lenge tenkt at jeg bør ha et litt stort teppe som Mia kan bruke ute. Så forelsket jeg meg helt i et teppe på denne bloggen www.frumaela.com og sende en forespøresel på om hun kunne skaffe meg ett. Og det kom i posten i går. Siden det var for kaldt til å prøve det ute i dag, så testet vi det inne i stede!Nå skal jeg gjøre dagens kjedeligste gjøremål, vaske og sterilisere flasker ;)

Ctrl + Alt + Delete - Yvonne

 

3 kommentarer

Bent Fagerli

05.mai.2011 kl.17:32

HURRA for MIA.

Dette var kjempebra.

GRATTIS med enda flere tepper.

Hilsen Bestemor og bestefar.

Caroline

05.mai.2011 kl.18:51

JIPPI :D Nå går hun snart jo!!! <3

Unni

05.mai.2011 kl.19:04

Det er jammen flink jente!

Skriv en ny kommentar

hits