Jeg er så skuffet over meg selv! :(

Fem uker klarte jeg å holde meg i skinnet! Og jeg hadde bare to lette uker igjen, selve sjarmøretappen!

Jeg har takket nei til så mange fristelser i løpet av de fem ukene at jeg nesten begynte å tro at jeg var kurert mot fristelse. hihi.

I går kom jeg hjem fra trening og var utslitt og kjempe sulten. Så stresset jeg med å gi Mia mat og legge henne, så satt jeg meg ned for å jobbe noen timer. Dumme mensen hadde jeg også fått. Synd på meg? Da hjelper det lite at jeg hadde bakt til Egil som har bursdag idag og det luktet nyyydelig sjokoladekake i hele huset. Tilslutt klarte jeg rett og slett ikke mer og tok meg en STOR bit med nystekt, varm sjokoladekake! Det første sekundet føltes det bare helt nydelig men når biten var borte så fikk jeg mest lyst til å bare gråte!

JEG KLARTE DET IKKE :(

3 kommentarer

Silje

04.mai.2011 kl.13:54

Hei! Da skal du tenke på at du klarte veldig lenge, å når du begynner på nytt 18. mai så kommer det til å gå bra :)Men jeg skjønner at du blir skuffet av deg selv, er helt lik selv når det gjelder slike ting. Men jeg synes du har vært kjempe flink til nå, du får bare ikke la denne glippen ødlegge for deg. Du får fortsette til 17. mai uten noe godt. Så koser du deg 17.mai. Jeg synes uansett du er flink :)

Ingunn

04.mai.2011 kl.21:17

Og så sprakk vi begge to... hehe. MEN, det viktigste er at det ble med den ene sprekke - og den dør man ikke av :)

Unni

05.mai.2011 kl.19:03

Ifølge Grete Roede så skal man ta et kakestykke eller lignende hver lørdag slik at man lurer forbrenningen!

Synes du er kjempeflink!

Skriv en ny kommentar

hits