Gaver fra pappsen....

De som kjenner oss vet at vi er en liten familie som kanskje er litt over gjennomsnittet interessert i fotball. Og da passer det jo fint at pappaen her i huset har en jobb hvor han kommer over masse rart av supporterartikler!

Han kommer stadig vekk hjem med ting han har fått på jobben, kjøpt eller fått av andre. Og jeg kan love deg at her i huset har vi MYE rart, også fra andre lag enn de vi holder med!

Vi liker å tro at Mia syns fotballgavene hun får er veeeeeldig spennende. Vi pleier å være ganske bortskjemte på gaver. Han husker ikke merkedager som morsdag, valentinesday, bryllupsdag og sånne ting. Men gaver i hverdagen er han flink til å komme med :)

Dagens fangst var dette fine håndkle, som vi fort døpte om til teppe og la utover stuegulvet med Miamor oppå.

Så kom gave nr to. Lsk-shop hadde LSK-spillerne sine drakter ute for salg og mamma ønsket seg Arild Sundgot sin. Den syns pappa at ble for dyr, men han hadde skaffet en annen til oss. Han vet jo at mamma&Mia følger bloggen til fotballfrue, så idag kom han hjem med drakta til bloggektemannen Lars Kristian Eriksen. Og som pappa sa når han så øynene til Mia "Nå lurer hun sikkert på hvorfor det ikke står fotballfrue på drakta også!" Hihi.

Vi ble strålende fornøyd med fotballgavene våre idag!

Idag stod vi opp til regn/snø, noe som resulterte i at vi dro og brukte ALT for mye penger på Strømmen Storsenter! Men vi kjøpte mest bursdagsgaver da! :) Lunsjet med mormor har vi også gjort idag. Permisjonslivet er TOPP!

Noe som ikke er TOPP er formen min! Og da mener jeg ikke at jeg er dårlig, jeg er bare i elendig fysisk form! Hjelpe meg! Idag hadde jeg og Silje avtale med Personlig Trener på Elixia. Og vi så for oss at hun skulle slumre igjennom salen og vise oss hvordan vi kunne stille inn de forskjellige apparatene. DER tok vi feil, gitt! Hun skulle visst trene, har du hørt? Trene på ett treningssenter? Hehe.

 Vi løp til og med på mølla, og jeg som ikke har løpt siden "nebbenrunden" i 10.klasse. Akkurat nå er jeg mest spent på om jeg kommer opp av senga imorgen! Hvis ikke så ringer jeg en av dere når Mia skriker etter mat ;)

God natt!

 

Én kommentar

Unni

03.mai.2011 kl.23:21

Bare ring oss!

Skriv en ny kommentar

hits