Mer feiring i helgen...

Etter Elise sin feiring som jeg skreiv om i forrige innlegg så dro vi hjem, Mia fikk besøk av farmor og farfar mens vi dro til Fjøsstua for feiring av Mette 50 år!

Det var et koselig og morsomt selskap med Mette sine nærmeste. Vi fikk god mat, kaker og så fikk vi rørt litt på dansefoten igjen :)

Her er noen bilder fra feiringen:


Idag har jeg vært på spinning for første gang på ett år og jeg OVERLEVDE! MIa og Atle har fått masse tid sammen i dag og det er godt i helgene siden han er så mye borte på hverdagene!

Dagens store Mia-trim har vært å øve seg på å snu seg, hun har holdt på i flere uker nå for å knekke koden for hvordan man snur seg fra rygg til mage og idag skjønte hun det! Store jenta vår!

Det rare var at jeg skulle sjekke i min babybok for å se når jeg klarte å snu meg fra rygg til mage og det var åtte dager før jeg ble 5 måneder. Og idag er det åtte dager til Mia blir 5 måneder. RART?

Det går fortsatt overraskende bra uten alle fristelsene og helgen var en skikkelig prøvelse. Men jeg holder ut! Og egentlig er det ganske deilig etterhvert :) 15 dager igjen nå!

2 kommentarer

Caroline

01.mai.2011 kl.23:42

Herlige bilder, og så fine vi var på bildet av oss :D <3

Unni

02.mai.2011 kl.14:30

Det er SÅ koselig å ha Mia litt helt for oss selv!

Skriv en ny kommentar

hits