Bryllup og gullekorn fra barnemunn...

Først må jeg spørre, var det noen av dere som tok en alvorsprat med Mia etter innlegget mitt i går? ;) I går kveld la hun seg kvart på åtte uten en lyd! Måtte det bare vare :p

I går var vi på besøk på jobben min, Mia fikk masse kos fra mine kolleger og jeg fikk sett "barna mine" igjen. Jeg snakket med noen av de barna som var på min avdeling i fjor og fortalte at snart kommer jeg hit for å jobbe litt igjen. Da tar en liten jente hånda opp til munnen og fniser. Så ser hun på meg som om jeg er den teiteste i hele verden og sier lattermildt "Hihi, det heeeer er jo ikke jobben! Det her er jo baaaaarnehagen!" Er det rart jeg elsker jobben min?

På ettermiddagen i går var det babysvømming igjen og vi merket at vi hadde gått glipp av noe på de gangene vi ikke har vært der! Mia storkoser seg i vannet og i går lærte vi noen nye triks! Hun satt på kanten, så holdt jeg henne i hendene, talte til tre og dro henne uti vannet, slapp henne og tok henne imot like etterpå. *SKUMMELT* Jeg tror vi må fortsette med dette for vi lærer så mye som jeg ikke hadde turt uten babysvømming-dama.

Nå har lillemor fått mat og sover søtt i vogna si mens jeg har rigget meg til for å se bryllup på tv! Jeg elsker bryllup!Kos dere idag!

2 kommentarer

Silje

29.apr.2011 kl.11:50

JEG VIL SE BRYLLUP!!!! Hvorfor har ikke allr fri idag? Ønsker meg tv på jobben nå!!

Janne, kommenterer tilbake

29.apr.2011 kl.17:26

Jeg så litt av bryllupet :)

Skriv en ny kommentar

hits