Livet er ikke bare en dans på røde roser....

For tiden så er ikke alt en dans på roser hos the Johnsens! Vi har det bra, det er ikke det! Men dette med leggingen sliter oss ut. Og når Mia endelig er i seng så sitter vi som to zoombier i hver vår stol og bare venter på å legge oss selv. 

Etter at vi stilte klokka så ble de fine leggerutinene våre helt på tryne. For her var det en mamma og en pappa som ikke skjønte at Mia ikke var trøtt klokka syv lenger for da var jo klokka egentlig bare seks. Hun hylte og vi tok henne opp og sånn fortsatte det noen dager før det gikk opp for oss at vi kanskje burde drøye til åtte, altså egentlig syv. Men innen det lyset ble slått på i mamma- og pappahodet så hadde jo den lille luringen skjønt at HER I HUSET SÅ ER SERVICEVOGNA ÅPEN! Hvis jeg roper så kommer dem jommen meg løpende, det var LURT!

Nå har vi hatt over fire uker med hyling og på tirsdag toppet det seg med 1 time og 45 minutter hyling! Jeg er HELT imot at små babyer skal hyle seg i søvn da får heller bare kveldene mine bli ødelagt! Det feiler henne absolutt ingenting for så fort vi tar henne opp så slutter hun å hyle på sekundet! Det er bare så utrolig irriterende og slitsomt! *SUKK* Hun var ikke sånn på påskeferie og ikke når hun har barnevakt! Så det er tydeligvis bare mamma og pappa som skal stå for ekstraservicen ;)

Hun er oppe igjen i 22-23 tiden for å spise, da tar vi henne med ned i stua, gir mat, skifter bleie osv. på akkurat samme måte som noen timer før. Og når vi legger henne da, tror du hun hyler? NOPE! Da er hun blid som ei sol, tar smokken og kluten og finner søvnen helt alene! Hvem tenker at denne ungen må da ha arvet mora sitt temperament og stahet? (jeg vet i alle fall at mamma og pappa tenker det! hihi)

Sånn! Det var godt å få det ut! Ellers er hun en helt fantastisk liten jente og vi koser oss glugg ihjel hver eneste dag <3 Hun blir så stor og utvikler seg så mye, jeg er så stolt! Min lille jente er jo HELT perfekt! Hmm, jeg kjenner at gårdagens hyling er glemt allerede! I allefall frem til i kveld!

I går var det jentedate igjen på kvelden, en veldig koselig tradisjon som gjør at alle samles litt oftere. Vi skulle teste ut det nye spisestedet "Casa Mia" i Storgata 1 og jeg må si at de hadde fått flotte lokaler og maten var nydelig. Maten og menyen var omtrent som på Fratelli, og det er jo ikke dumt. I alle fall med tanke på at jeg ikke var heeeelt fornøyd sist jeg spiste på Fratelli, da er det fint at vi har fått et nytt sted med nydelig mat! Jeg fikk spist hjort igjen og det smakte himmelsk med fløtegratinertet poteter til :)

Nå har vi fullt program for dagen med handling av bursdagsgaver, besøke mammaen min som har kommet hjem fra Afrika, besøke jobben min og levere tilbake muffinsfatet til snille Tonje og til slutt babysvømming :)

Jeg skal også ta til meg et tips fra luksusfellen og kjøpe meg en liten notatbok. Der skal jeg skrive opp alt jeg kjøper hver eneste dag. Det blir morsomt å se hva jeg egentlig bruker penger på og hvor mye :) Jeg kommer tilbake med rapport!

2 kommentarer

Silje

28.apr.2011 kl.09:55

Hei Yvonne! Håper at Mia snart legger seg uten bråk, da blir ting litt lettere. Men du er så flink at dette vil nok rette seg. Det viktigste er at dere gjør det dere mener er rett med saken. Det var veldig hyggelig med middag i går, neste gang vi skal ditt så må vi dra på en lørdag. Vi kan ta en dobbel date med gubbene, for jeg vil spise den retten jeg ikke fikk i går. Kos deg masse i Lillestrøm, hils Antra,Mia og Tonje masse fra meg!

Jeanette

28.apr.2011 kl.10:26

Hei yvonne jeg kan si fra erfaring at dette med legging av barn kommer i rykk og napp. Jeg har hatt 2 veldig forskjellige barn, emilio var et rent helvete når han var bebi, ble kjempe flinl når han ble større å nå kan han gjøre alt fra å legge seg 7 til å tulle fram til 21.30... Tåmodigheten til mor blir da veldig liten. Celia derimot var fantastisk til å legge seg spm bebi men har blity en liten ramp nå:) det kommer nok til å bli bedre må bare ha litt tålmodighet, kveldskosen får vente litt hehe:)

Skriv en ny kommentar

hits