Knalldag i sola og på Åråsen...

Vi stod opp til nok en dag med strålende sol! Måtte dette aldri ta slutt ;)

Da passet det jo med god mat og drikke på uteserveringen på Klimt!I og med at det var tidlig kampstart idag og lite folk ute så skulle barna få sin pub-debut også. Vi skulle stikke en kjapp tur innom Martins for å "hilse på". Da vi kom inn så var det kanskje 20 personer der inne, så vi kjøpte oss noe å drikke og satt oss i en krok for oss selv. De fleste av oss har jo i perioder tilbragt mer tid på Martins enn hjemme og har sett småbarn der i ALLE år uten å tenke noe mer over det.

Etter at vi hadde kommet oss inn med vogner og ting, etter at vi hadde kjøpt oss drikke og etter at vi hadde satt oss ned, så fikk vi beskjed om at vi ikke fikk lov å være der med barna. For det første så var det andre med barn der, så da burde regelen gjelde for alle. For det andre så burde de ha sagt det før alle rundt bordet hadde kjøpt seg drikke som vi måtte la stå igjen urørt. For det tredje så burde begrunnelsen vært noe annet enn at noen kan bli sure fordi noen har barn der og da kan noen andre bli sure og da kan det bli slosskamp!(ellernoesånn) Med den begrunnelsen så burde fler enn oss ha blitt "kastet ut!" Så vi voksne fant ut at tilsammen har vi gjort ganske mye rart på martins, men dette var første gang for alle at vi ble kastet ut! Så nå har vi opplevd det også!

Og bare en liten ps før jeg er ferdig med den saken, daglig leder på martins har profilbilde på facebook med ungen sin på armen inne på puben, så det stemmer visst at regelen ikke er lik for alle!

MEN vi tuslet videre til Fryd og fikk en finfin plass i sola.

På Åråsen møtte vi Elvira, Silje og Magne. Vi satt på RB tribunen idag så det ikke skulle bli så tungt å bære disse søte små en hel kamp. Mia sov seg igjennom både 1-0, 2-0 og 3-0 og Elvira var mest opptatt av solbrillene sine og isen til jentene foran oss. Men jeg tror jentene kosa seg for det. Med masse folk å titte på, den fine fargen på de gule draktene og sang og skrål! Dette skal vi garantert gjøre flere ganger! :)


En glad mamma og en skeptisk Mia
Tilslutt litt uskyldig fotball humor fra facebook:

 Terje Kaspersen er kledd i blått-rødt og venter på at Oslos stolthet skal ta 3 poeng i Barteland!

Yvonne Fagerli Johnsen Mora di er trønder og du er romeriking, derfor holder du med enga? ER faren din narkoman? :P 2 kommentarer

Silje

25.apr.2011 kl.22:11

En fantastisk dag på Åråsen!!! For en fantastisk start for jentene våres!

25.apr.2011 kl.22:38

Martin`s suuuuger ;( DRITTSTED .... fortelle om det til lødan ...A

Skriv en ny kommentar

hits