Glad påsk!

Nå er vi hjemme igjen etter noen fine og solrike dager i Sverige. Det ble shopping i Charlottenberg og Arvika, sol i fleisen, masse god grillmat og kos med familien. Mia har kosa seg masse også! Så mange dager med masse kos med mamma og pappa og masse oppmerksomhet fra tante, onkel, Leonel, bestemor og bestefar. *lykke* Og jeg innrømmer at camping til og med kan være noe for MEG! Så lenge det er hytter med kjøkken, vann og bad så skal jeg ikke klage!


Leonel og onkel Atle tuller med vogna....Det må være første påsken uten sjokolade tror jeg, og første turen på konditori i Sverige uten å "fika lite". Men det gikk så fint så. Dette var jo første turen vår med overnatting med Mia og jeg var så nøye på å få med alt hun måtte trenge disse dagene at jeg helt gjemte meg selv. Så da vi satt i tussmørket i hytta etter at hun hadde sovnet på torsdag kveld uten at jeg verken hadde tatt med pc, håndarbeid, kryssord, bok eller yatzyblokka. Og da må jeg innrømme at jeg hadde nok for første gang på alle disse dagene kastet meg over godteskåla hvis jeg hadde hatt en ;)

Men jeg klarte meg og er over halvveis!

3 kommentarer

Ingunn

24.apr.2011 kl.22:03

heisann sveisann. Så deilig påskeferie da. OG så kjipt med Yatziyblokka.. Vi fikk spilt maaange runder ;)

Jeg trodde du skulle si at du nå vurderte å kjøpe campingvogn jeg ;) På veien hjem fra hytte ble vi enige om å kjøpe oss hyttetomt, og at vi skal legge en del penger i den og heller bygge hytta over flere år. Så om vi finner en fin tomt med nabotomt sier vi ifra, for da er dere vel med? Om vi ikke blir husnaboer kan vi jo bli hyttenaboer ;)

SUZZZZZ

Yvonne

24.apr.2011 kl.22:29

Hehe.. jeg fikk kjøpt en ny yatzyblokk etterhvert ;)

HAHA! Jeg kan love at vi ADLRI kommer til å skaffe oss campingvogn :p

Så gøy, gleder meg til å besøke dere på hytta. Hihi. Vi er med vi! Har bare noen enkle krav. Mulighet til innlagt vann og strøm, ca 1 time fra Lillestrøm, det må være andre hytter i nærheten, det må være i gåavstand til fiskevann med ørret :P hihi.

hege

25.apr.2011 kl.12:34

Du er skikkelig fink da, tror jeg må ta en uke med sukker avvenning snart jeg også:)

Skriv en ny kommentar

hits