Deilig med helg...Det gjør vel ingenting å stå opp tidlig i helgene når det er vær som dette klokken halv syv?

De som kjenner oss godt vet at vi har spilt ut mange blokker med yatzy i løpet av de årene vi har bodd sammen. Nå er det leeenge siden vi har spilt og kanskje vi tørker støv av yatzyblokka i påsken? Men det spørs nå som vi har fått oss en ny hobby. Nemlig bord curling! Hihi.Vil noen komme og spille med oss? ;)

I går kveld kom Mia sin farmor og farfar hit for å passe på Mia. Vi skulle i nok et 30 årslag, denne gangen til LP. Der fikk vi servert nydelig mat og for første gang i løpet av perioden med "nei til kaker" så var det VANSKELIG å takke nei til noe. Kanskje ikke så rart med disse kakene?

Men jeg klarte meg å holde meg i skinne og er nå på dag 21 :)

Idag fikk jeg sove leeeenge og det var veldig deilig. Nå har vi nettopp trillet en tur. Så nå kan vi late oss med god samvittighet resten av søndagen. Ikke vanskelig å tenke seg hva vi skal gjøre, for vi skal selvfølgelig se fotball hele kvelden. Som alltid på søndager ;) Mia er skuffet over at kampen i kveld er etter leggetid, men får trøste seg med at på neste kamp så skal hun få sin Åråsen-debut!

Ha en fin søndag <3
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits