Gøy med konkurranse sa du?

Etter Mia sin navnefest så laget jeg ett innlegg her på bloggen min hvor jeg blandt annet viste dere bilde av hvordan jeg hadde pyntet til den store dagen. Fordi jeg ville vise dere hvor koselig alt med den dagen var!

Dagen etter dette innlegget så fant jeg en konkurranse på bloggen til Nille hvor man skulle vise frem  et dekket bord. Jeg sendte en melden til Nille at jeg allerede hadde laget innlegget og ikke kunne være med på konkurransen, men kanskje dem bare hadde lyst til å se borde uansett fordi jeg hadde pyntet med ting som jeg hadde kjøpt på Nille. Da fikk jeg en koselig melding tilbake om at jeg fikk være med på konkurransen med innlegget mitt. *hurra*

Jeg er jo forholdsvis ny i denne blogge-verden og syns det er stor stas når noen andre enn mamma, pappa og svigermor leser, kommenterer og syns at bloggen min er interessant. Og nå skulle JEG være med på en konkurransen. Wææææ.

Tidligere i denne uka ble bidragene til konkurransen lagt ut på nille sin blogg og folk kunne gå inn og stemme. Jeg sendte en liten mail til noen få og spurte om de hadde lyst til å stemme på meg, noe de mer enn gjerne ville. Etter noen dager så hadde jeg plutselig fått fler stemmer, noe jeg syns var stort stas. Lille meg med lille bloggen min hadde fått stemmer fra mennesker som jeg ikke kjenner! Så da laget jeg et blogginnlegg med ønske om stemmer og postet det på facebook siden min også. Og stemmene kom jevnt og trutt. Jeg syns det var litt gøy at man bare kan stemme en gang for da er det like vanskelig for alle. Så da øynet jeg sjansen til å ta igjen lederbidraget som hadde ca 100 stemmer mer enn meg.

Så i går så gjorde jeg som reglene i konkurrasen oppfordrer om, jeg laget nytt blogginnlegg og sendte ut meldinger på facebook om vennene mine ville stemme på meg. Og stemmene kom! Hjelpes så moro! I dag tidlig var jeg plutselig veldig nær hun som hadde ledelsen og jeg fortsatte å "plage" facebook vennene mine.

Etterhvert begynte mine venner å oppfordre sine venner til å stemme på meg! WOW! Så morsomt for meg!!!

Plutselig hadde JEG ledelsen.... *hurra*

Så går jeg inn på Nille sin blogg og leser at noen kommer til å slutte å handle på Nille hvis de godtar at jeg jukser! Når ble det juks å benytte seg av spillereglene?

Videre skriver den anonyme brukeren at det er så lett å jukse at vedkommende skal bevise det med å jukse frem en vinner som ligger over hundre stemmer bak oss to som kjemper om ledelsen. Så nå kommer uansett denne jukse-vinneren til å vinne uansett hvor mange stemmer vi andre skaffer oss.

Derfor ber jeg mine venner om å kose seg med noe annet i kveld enn å stemme på meg. Men takk til alle som ga meg sin stemme, det var gøy så lenge det varte.

Tilslutt tar jeg dette med som en erfaring. Og konklusjonen er vel at konkurranser ikke er noe for meg. Innerst inne så er jeg faktisk ganske fornøyd med å bare ha mamma, pappa og svigermor som faste lesere :)

HA EN FIN FREDAG!

7 kommentarer

Anna

15.apr.2011 kl.22:22

Man lär sig att livet är fullt av överraskningar. Tänk att någon tog den tävlingen på Nille så allvarligt. Klart man ska få använda sig av vänner och vänners vänner. Du är klok du som tänker att det bara är en lek och en lek ska vara skoj. En lek är rolig så länge inte surkartar som den som skrev på Nilles blogg om juks skapar dålig stämning.

Trevlig helg önskar Anna

Silje

15.apr.2011 kl.22:23

Det er utrolig dumt at noen vil ødelegge en slik koselig konkurranse med skrik om juks. Men for meg er du uansett vinneren :)

Frank O.

15.apr.2011 kl.22:58

Dårlige tapere!

16.apr.2011 kl.10:24

Jeg leser bloggen din Yvonne:) Å syns bordet ditt var kjempe fint!! Ikke bry deg om sånne dumme mennesker som skal ødelegge for andre hele tiden

Ida

16.apr.2011 kl.10:48

Så utrolig teit!

Jeg ville virkelig at du skulle vinne!!

Håper du unasett får en fin dag og en fin påske, med mange fine pyntede bord;)

Du er flink!;)

Unni

16.apr.2011 kl.13:09

Jeg var der og så bordet og det var utrolig fint! Med tanke på konkurransen var det jo ekstra morsomt at det var pyntet med ting fra -nille.

-nille

18.apr.2011 kl.22:41

Hei! Aller først; Takk for bidraget ditt og takk for engasjementet rundt konkurransen vår! Vi registrerte at noe vi arrangerte for å gi litt tilbake til våre lesere, for å skape litt positivt engasjement og bare for gøy, ble tolket litt vel alvorlig av enkelte. Vil bare si at konkurransen gikk rettferdig for seg så vidt vi kan se - og vi har fulgt den forholdsvis tett underveis. Håper ikke dette har skremt deg fra å være med på konkurranser hos oss senere, for vi har mye gøy planlagt :) Vi har også lært av dette, så det er godt mulig vi gjør det på en annen måte neste gang - men uansett håper vi i hvert fall at du er med. Og ja, bordet ditt var veldig, veldig fint - virker som dere fikk en strålende ramme for dåpen til deres lille skjønne jente. God påske til deg og dine, håper du følger -nillebloggen videre!

Skriv en ny kommentar

hits