En helg på farten...

Det er vår! Det er sol! Og vi er fulle av ny energi!

Først må jeg vise dere en nyydelig bukse, jeg fant tips på en annen blogg om salg på mycinnamongirl.com og måtte selvfølgelig ta en titt. Jeg syns klærne er så fine, men litt dyre med tanke på at Mia har vanvittig mye klær og at størrelsen ikke vare så lenge. Så da vi fant fine plagg på salg så måtte vi jo slå til. Er ikke denne fin??
I går ble jeg og Mia med Atle til Triaden for å kjøpe nye klær. Garderoben må utvides litt når han ikke lenger går med G-sport trøye seks dager i uka. Mia storkoser seg ute bland folk og ting hun kan titte på med stooore øyne. Og når farmor og farfar dukket opp for å spise lunsj med oss så ble hun strålende fornøyd med ekstra oppmerksomhet. Hun er så morsom om dagen, smiler til alle og ler av alt!

Magne feiret 30 årsdagen sin i går og vi var borte fra Mia når hun skulle legge seg for første gang. Men hun skjønte fort at det var mormor som var her og ikke mamma og pappa. Så da benyttet hun anledningen til å vise mormor at vi bare skrøner når vi sier at hun er litt vrang på kveldene, for hun oppførte seg helt eksemplarisk ;) Og vi kunne kose oss i selskap sammen med gode venner! Og når sola mi vekket meg kl 7 i dag tidlig så var jeg veldig glad for at det bare var pepsi max i glasset i går.

Etter noen timer med jentetid på morgenkvisten så vekket vi Atle og gjorde oss klare til svømming. Mamma'n min var så snill at hun tok oss med på svømming på jobben sin igjen. Det er så koselig å gjøre sånne ting sammen. Mia plasket, "svømte" og dykket! En herlig time i svømmehallen :)

Vi er jo ikke helt vant til å ha barnevakt, så da mamma kom i går så hadde vi jo ingenting å by på! Men hun var like glad og hadde smurt seg noen knekkebrød utpå kvelden. Så for å døyve den dårlige samvittiheten så tok vi henne med oss ut på lunsj etter svømmingen i dag! Og når vi først var i Lillestrøm så benyttet vi sjansen til å trille en tur i smågatene. *hjemlengsel*

Ellers kan jeg nå skryte litt av min 14. dag uten noe av nei-tingene på lista mi. *klapp, klapp*Mia ønsker dere en fin uke:

 

2 kommentarer

Bent Fagerli

12.apr.2011 kl.08:48

Ja denne tulla er ei nydelig jente. Det med å kjøpe noe til dokka er ikke lett for hun har en mor som er på "hugget" hele tia. Venter til hu trenger ball, fotballstøvler, skøyter, slalomski. Skulle ikke forundre meg om hun starter med korps eller hestesenter.

Hilsen stolt bestefar.

Unni

12.apr.2011 kl.17:11

Enig med bestefar at hun er ei nydelig jente.

Etter en koselig lunsj på Triaden satte meg foran min trege laptop og fant ut at jeg ville øke hastigheten på nettet. Alt ble godkjent, men nettet ble så helt borte og vi har vært uten internet fra lørdag ettermiddag til tirsdag ettermiddag! Helt håpløst! Skjønner ikke hvordan vi klarte oss uten!

Skriv en ny kommentar

hits